ΑρχικήPicksNews LineThe Wanderers: οδεύοντας με πυξίδα το πάθος... από τον καφέ Birstot

The Wanderers: οδεύοντας με πυξίδα το πάθος… από τον καφέ Birstot

2 λεπτά ανάγνωσης

Είναι ωραίο να βρίσκει κανείς ποιο είναι το πάθος στη ζωή του και ποια είναι τα πράγματα που αγαπά να κάνει περισσότερο. Αυτό μας θυμίζει η νέα καμπάνια της ιταλικής εταιρείας καφέ Bristot, «The Wanderers».

Η καμπάνια της ιταλικής εταιρείας καφέ, Birstot, με τίτλο “The Wanderers”, εμπνευσμένη από το μότο της εταιρείας «Κάντο με πάθος», βοηθά να βρούμε το δικό μας κάλεσμα μέσα από 3 διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι βρήκαν το δικό τους μέσα από την καθημερινότητά τους. Για αυτούς, το πάθος τους ήταν εξαρχής τρόπος ζωής, γεγονός που μας υπενθυμίζει πως η ίδια η ζωή μας οδηγεί τελικά στην αυτοπραγμάτωση. Είναι οι Wanderers (περιπλανώμενοι) και μοιράζονται τη δική τους διαδρομή προς το “πεπρωμένο” τους. Γνωρίστε τους σε 3 μίνι, αλλά μοναδικές συνεντεύξεις.

- Advertisement -

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», μια πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αποτελείται από ανθρώπους με πάθος. Η ομάδα προσφέρει καθημερινά φαγητό σε χιλιάδες ανθρώπους και στηρίζει κοινωνικά όσους έχουν ανάγκη. Το πάθος του; Ο αλτρουισμός. Η κοινωνική κουζίνα έχει ξεπεράσει, μάλιστα, τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς ταξίδεψε στο Σιρέτ, στα σύνορα της Ρουμανίας με την Ουκρανία, για να δώσει ένα πιάτο φαΐ και στήριξη στους πληγέντες από τον πόλεμο.

Άντα Λιβιτσάνου

Η Άντα Λιβιτσάνου έγινε γνωστή ως ηθοποιός σε πολλές γνωστές ελληνικές σειρές. Υπήρξε, επίσης, παρουσιάστρια σε εκπομπές μαγειρικής, όπως η εκπομπή «Κάντο πιο OREO».  Ίσως έτσι ανακάλυψε το πάθος της για την ζαχαροπλαστική. Το αποτέλεσμα; Δημιούργησε το δικό της ζαχαροπλαστείο, το «Ada’s Little Kitchen».

- Advertisement -

Μελίνα Βλάχου
Υπερήφανη μητέρα 3 παιδιών και yoga instructor. Οι προκλήσεις της ζωής, τη βοήθησαν να ανακαλύψει και να γνωρίσει το πάθος της, κάνοντάς το μέρος της καθημερινότητάς της, το οποίο δεν είναι άλλο από τη yoga. Η ίδια μάλιστα αποκαλεί τη yoga ως το «κάλεσμά» της.

Εκτός, όμως, από το να μας γνωρίσει 3 δραστήριους και παθιασμένους ανθρώπους, η Bristot ζητά από εσάς να μοιραστείτε το δικό σας πάθος και να μπείτε σε μια κλήρωση για ένα από τα 3 δώρα τους: μια δωροεπιταγή 500€, για να πραγματοποιήσετε το πάθος σας, μαθήματα Barista, με πιστοποίηση από την Ακαδημία Bristot ή μαθήματα yoga από την Wanderer, Μελίνα Βλάχου. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για να μάθετε περισσότερα εδώ.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικό προϊόν με 7(!) φυτοφάρμακα πάνω από τα όρια ασφαλείας – Η λίστα του ΥΠΑΑΤ με τα μη συμμορφούμενα φρούτα και λαχανικά

Έλεγχοι σε 286 δείγματα τροφίμων - Πού βρέθηκαν απαγορευμένα φυτοφάρμακα και υπερβάσεις

Γαρίδες: Στο μικροσκόπιο ερευνητών η ποιότητά τους σε ιχθυοπωλεία και σουπερμάρκετ

Ιταλοί επιστήμονες παρακολούθησαν τις μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές μεταβολές σε δύο δημοφιλή είδη μεσογειακής γαρίδας κατά τη συντήρησή τους σε πάγο

Αυγά ή γιαούρτι για πρωινό; Τι λέει η επιστήμη για το ποιο χορταίνει περισσότερο και γιατί

Και τα δύο αποδίδουν εξαιρετικά σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, αλλά με διαφορετικούς μηχανισμούς