ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαLavipharm: Εμπορική συμφωνία με τη φαρμακευτική εταιρεία iNova Pharmaceuticals

Lavipharm: Εμπορική συμφωνία με τη φαρμακευτική εταιρεία iNova Pharmaceuticals

2 λεπτά ανάγνωσης

Η φαρμακευτική εταιρεία iNova Pharmaceuticals είναι ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, του brand Betadine.

Την υπογραφή στρατηγικής εμπορικής συμφωνίας με την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία iNova Pharmaceuticals ανακοίνωσε η Lavipharm. Η φαρμακευτική εταιρεία iNova Pharmaceuticals είναι ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, του brand Betadine.

- Advertisement -

Η συμφωνία αφορά τα δικαιώματα εμπορικής διάθεσης ενός νέου αντισηπτικού φαρμάκου της Lavipharm από την εταιρεία iNova σε 60 χώρες. Πρόκειται για μη συνταγογραφούμενο (OTC) φαρμακευτικό σκεύασμα, το οποίο αναπτύχθηκε από τα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm στην Ελλάδα, έχει ήδη λάβει έγκριση κυκλοφορίας από τις πρώτες αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές και οι πωλήσεις του εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. Η Lavipharm θα παράγει το προϊόν στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία για την πλειονότητα των διεθνών αγορών, ενώ ταυτόχρονα θα προχωρήσει και στην κυκλοφορία του στην Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lavipharm, Tηλέμαχος Λαβίδας, δήλωσε:

- Advertisement -

«Το 2025 ξεκινά με μια ακόμα επισφράγιση της στρατηγικής μας για επιχειρηματική ανάπτυξη και ενίσχυση της διεθνούς μας παρουσίας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η iNova συνεργάζεται με τη Lavipharm στην υλοποίηση της στρατηγικής της να δώσει μια νέα πνοή στο brand Betadine, συγκαταλέγοντας στο διεθνές χαρτοφυλάκιό της ένα δικό μας προϊόν. Με το βλέμμα στο μέλλον, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ασθενών παγκοσμίως και να δημιουργούμε αξία για τους μετόχους μας».

Από την πλευρά της iNova Pharmaceuticals, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Dan Spira, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ισχυροποιούμε τη σχέση μας με τη Lavipharm, αξιόπιστο παραγωγό και αντιπρόσωπο των προϊόντων Betadine στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Ήδη προετοιμάζουμε την κυκλοφορία στις διεθνείς αγορές του νέου μη συνταγογραφούμενου φαρμάκου που αναπτύχθηκε από τη Lavipharm, στα τέλη του τρέχοντος έτους. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για την iNova Pharmaceuticals, καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες κατηγορίες προϊόντων και γεωγραφίες μετά την εξαγορά της εμβληματικής μάρκας Betadine το 2024».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.