Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
23.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

LE MONDE: Εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε συνεργασία με το University of Houston, Conrad N. Hilton College

ΑρχικήΝέαLE MONDE: Εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε συνεργασία με το University of Houston, Conrad N. Hilton College
spot_img

cibum team

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE καλωσορίζει το University of Houston, Conrad N. Hilton College Hotel and Restaurant Management, ένα από τα πιο σημαντικά και καταξιωμένα πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα του Management και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πρόγραμμα Global Hospitality Management.

Ένα εξειδικευμένο και εντατικό πρόγραμμα στη διεθνή ξενοδοχειακή διοίκηση αποκλειστικά στην Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

Το πρόγραμμα παρέχεται στα αγγλικά και υλοποιείται μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας LE MONDE με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με live streaming διδασκαλία από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου.

Θεματικές Ενότητες

  • Hospitality Leadership
  • Hospitality Data Analytics
  • Hospitality Innovation and Technology
  • Pricing and Revenue Management

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: Στελέχη και επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού-επισιτιστικού- τουριστικου κλάδου καθώς και σε αποφοίτους σχολών διοίκησης, οικονομίας & marketing, σπουδαστές ή/και αποφοίτους του τμήματος Hotel Management του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, αποφοίτους τουριστικών σχολών, ιδιοκτήτες & διαχειριστές ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων ή καταλυμάτων που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας, στελέχη που επιθυμούν να αλλάξουν κατεύθυνση στην καριέρα τους.

Το πρόγραμμα προσφέρει μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου,μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενίσχυση ελκυστικότητας βιογραφικού, πρόσβαση σε θέσεις εργασίας, πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της φιλοξενίας, απόκτηση επαγγελματικών προσόντων με τη σφραγίδα του University of Houston, Conrad N. Hilton College

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ο “πόλεμος” του μπαλσάμικου: Η Ιταλία μηνύει τη Σλοβενία για το παραδοσιακό ξύδι

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα