ΑρχικήΝέαΜαχαίρωσαν αξιωματικό σε στρατόπεδο - Τον θεώρησαν υπεύθυνο για την τροφική δηλητήριαση...

Μαχαίρωσαν αξιωματικό σε στρατόπεδο – Τον θεώρησαν υπεύθυνο για την τροφική δηλητήριαση 86 δοκίμων

3 λεπτά ανάγνωσης

Έχουν ήδη συλληφθεί δύο άτομα ενώ παράλληλα ερευνώνται οι αιτίες που προκάλεσαν τη δηλητηρίαση των στρατιωτών

Δύο άτομα συνελήφθησαν για επίθεση σε ανώτερο αξιωματικό στο στρατόπεδο της Κεράλα στην Ινδία, μετά από τροφική δηλητηρίαση που έπληξε 86 δόκιμους.

- Advertisement -

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν οι γονείς, εξοργισμένοι από τις αναφορές για τροφική δηλητηρίαση στον στρατόπεδο, συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό. Ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να μαχαίρωσε τον αξιωματικό με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον στο μάγουλο, τον λαιμό και την πλάτη του, ανέφερε η ινδική τηλεόραση.

“Στο περιστατικό του στρατοπέδου Thrikkakara, συνελήφθησαν δύο άτομα που συμμετείχαν στην ανθρωποχειρία κατά του αξιωματικού. Η περαιτέρω έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα κινηθούν νομικές ενέργειες εναντίον όσων εμπλέκονται”, δήλωσε ο Αστυνομικός Επίτροπος, P Vimaladitya.

- Advertisement -

Το στρατόπεδο δέχεται κριτική αφού το τμήμα υγείας διαπίστωσαν ότι η κουζίνα λειτουργούσε υπό ανθυγιεινές συνθήκες. Οι έλεγχοι αποκάλυψαν ότι οι δύο από τους επτά εργαζόμενους στην κουζίνα δεν είχαν κάρτες υγείας. Δείγματα φαγητού, νερού και κοπράνων συλλέχθηκαν για έλεγχο ώστε να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία της ύποπτης τροφικής δηλητηρίασης.

Οι ασθενείς δόκιμοι μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία. Οι αξιωματούχοι του NCC ανέφεραν ότι η λειτουργία του στρατοπέδου σταμάτησε προσωρινά έως ότου εφαρμοστούν μέτρα ασφαλείας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

«Μην το τρώτε»: Οι αρχές τεσσάρων χωρών καλούν τους καταναλωτές να αποφεύγουν αυτό το τρόφιμο λόγω καρκινογόνου αρσενικού

Διεθνείς αρχές προειδοποιούν για την παρουσία υψηλών επιπέδων ανόργανου αρσενικού, σε τρόφιμο που διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μπιμπερό: Νέα πρότυπα ασφαλείας για τα πλαστικά που χρησιμοποιούν τα βρέφη

Η αναθεώρηση των κανόνων για τα βρεφικά προϊόντα φέρνει στο επίκεντρο τις χημικές ουσίες που μπορεί να μεταναστεύσουν από τα πλαστικά υλικά και τις απαιτήσεις για αυστηρότερους ελέγχους

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Nutri-Score – Υπό εξέταση η συμβατότητά του με το ενωσιακό δίκαιο

Δύο προδικαστικά ερωτήματα θα καθορίσουν το μέλλον του Nutri-Score στην Ευρωπαϊκή Ένωση.