Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Heinz λανσάρει την πρώτη πίστα κέτσαπ στον κόσμο 

ΑρχικήΝέαmarketingΗ Heinz λανσάρει την πρώτη πίστα κέτσαπ στον κόσμο 
spot_img

Συσκευή που μοιάζει με παιχνίδι και που μπορεί να ελέγξει τη ροή και το πάχος της κέτσαπ.

Η Heinz παρουσιάζει το Slowmaster 57, την πρώτη ράμπα πίστας κέτσαπ στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι η κέτσαπ Heinz δεν θα σπάσει ποτέ το όριο ταχύτητας ποιότητας και πάχους.

Εμπνευσμένη από τον διάσημο «ποσοτικοποιητή» του εργοστασίου της Heinz, μια μηχανή που χρησιμοποιείται στα εργοστάσιά της σε όλο τον κόσμο για την αξιολόγηση του πάχους και της συνοχής κάθε παρτίδας Heinz Ketchup, η Heinz ανέπτυξε το πρώτο στον κόσμο Slowmaster 57 – μια ειδικά σχεδιασμένη μικροσκοπική συσκευή όπου ο καθένας μπορεί να βάλει τη διάσημη ποιότητα και πάχος της Heinz στη δοκιμή βραδύτητας.

Το Slowmaster 57 είναι τόσο απλό που μοιάζει με παιχνίδι με μια μοναδικά σχεδιασμένη ράμπα χτισμένη σε κλίση 45 μοιρών σε μια διαδρομή 20 εκατοστών. Μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, το κέτσαπ αρχίζει να ρέει με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 0,028 μίλια την ώρα, που είναι η μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπεται για το αυθεντικό Heinz Ketchup που παρασκευάζεται από τα καλύτερα, πιο πλούσια και φρέσκα υλικά.

“Διασχηματίζοντας τα εσωτερικά μας του Hamilton, του Verstappen και του Alonso, θέλαμε να προσθέσουμε μια ανατροπή και να τρέξουμε έναν δικό μας αγώνα. Το Slowmaster 57 επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δοκιμάσει πόσο αργά και λαχταριστά ρέει το Heinz Ketchup, χάρη στα 100% αποκλειστικά φυσικά συστατικά, φτιαγμένα από αληθινά, ώριμες ντομάτες χωρίς τεχνητά πηκτικά. Είναι μια υπενθύμιση σε όλους ότι το γρήγορο δεν είναι πάντα καλύτερο και η βραδύτητα είναι σημάδι πραγματικής φυσικής ποιότητας.” δήλωσε ο Passant El Ghannam, Επικεφαλής Μάρκετινγκ στην Kraft Heinz MEA .

Οι γνώστες της κέτσαπ μπορούν να συναρμολογήσουν τις δικές τους ράμπες Slowmaster 57 για να δοκιμάσουν τη βραδύτητα του αγαπημένου τους κέτσαπ, με περιορισμένες εκδόσεις που διατίθενται σε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και σε εξειδικευμένα καφέ gaming.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο