Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Ακριβώς τη στιγμή που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, τα McDonald’s έθεσαν τον πήχη, ή μάλλον τη σφουγγαρίστρα, ακόμη πιο ψηλά!
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Ανακαλείται παγωτό λόγω σοβαρού κινδύνου για την υγεία
Στο βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία εργαζόμενη στο υποκατάστημα της αλυσίδας που βρίσκεται στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, φαίνεται να στεγνώνει τη βρεγμένη σφουγγαρίστρα κάτω από μια λάμπα θερμότητας που χρησιμοποιείται για να διατηρεί ζεστές τις τηγανιτές πατάτες, αμέσως μετά το σφουγγάρισμα.
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Κομμάτια πλαστικού σε δημοφιλές τρόφιμο για το πρωινό που πωλείται από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Με τι μπορείτε να αντικαταστήσετε τα αυγά σε συνταγές
Το «πρωτοποριακό» – αν εξαιρέσεις την ασφάλεια τροφίμων – στέγνωμα έγινε σε κοινή θέα των πελατών και η υπάλληλος δεν πτοήθηκε ούτε όταν συνάδελφός της την προειδοποίησε, ότι δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο για λόγους ασφαλείας.
Εκπρόσωπος της McDonald’s Australia επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν κυρώσεις για το σοκαριστικό λάθος αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει. Το αρχικό βίντεο του περιστατικού αναδημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει λάβει χιλιάδες προβολές. Μερικοί άνθρωποι στο TikTok ζήτησαν ακόμη και να κλείσει το εν λόγω υποκατάστημα των McDonald’s.
- ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Ψευδείς κριτικές: Αυτά είναι τα πληρωμένα κόλπα με τα οποία εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις μαζεύουν αστεράκια
“Αν κάνουν κάτι τέτοιο μπροστά μας φανταστείτε τι κάνουν όταν δεν τους βλέπουμε”, σχολιάζει κάποιος.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
*Το Cibum είναι εξειδικευμένο site ασφάλειας τροφίμων και απευθύνεται στον κλάδο και στους επαγγελματίες τροφίμων, όπως και σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές. Το παρόν άρθρο έχει σκοπό να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους επιστήμονες τροφίμων και επαγγελματίες που σχεδιάζουν τα συστήματα και μέτρα ασφάλειας τροφίμων των επιχειρήσεων τροφίμων. Τα συμβάντα ασφάλειας τροφίμων σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο αποτελούν πολύτιμα εισερχόμενα δεδομένα στην ανάλυση επικινδυνότητας της διαδικασίας διαχείρισης τροφίμων (HACCP) που υποχρεούται να συντάσσει και να διατηρεί βάση νόμου, κάθε επιχείρηση τροφίμων.