Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Με νέες συσκευασίες και όνομα τα προϊόντα Uncle Ben’s στην ελληνική αγορά

ΑρχικήΝέαΜε νέες συσκευασίες και όνομα τα προϊόντα Uncle Ben's στην ελληνική αγορά
spot_img

cibum team

Διαθέσιμα σε νέα συσκευασία και στην ελληνική αγορά από τη Mars είναι πλέον τα προϊόντα Ben’s Original.

Μετά από 70 χρόνια η Uncle Ben’s άλλαξε όνομα και κυκλοφορεί και επίσημα ως Ben’s, ενώ αφαίρεσε και το πρόσωπο του Ben για να απομακρυνθεί από τα ρατσιστικά στερεότυπα.

O επίμαχος χαρακτηρισμός «uncle», δηλαδή «θείος», παραπέμπει σε μία από τις προσφωνήσεις που χρησιμοποιούσαν οι λευκοί του αμερικανικού νότου για τους μαύρους ώστε να μη χρησιμοποιούν τα επώνυμά τους ή το «κύριος».

«Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για το Ben’s Original™», δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, Market Director της Mars Multisales South Europe, για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, «και μια έμπρακτη απόδειξη ότι στη Mars θέτουμε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των καταναλωτών μας στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας, ακούμε τη φωνή τους, και εξελισσόμαστε διαρκώς έχοντας ως κινητήρια δύναμη το πάθος και την αφοσίωση των Συνεργατών μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η υλοποίηση του οράματός μας – να προσφέρουμε σε όλους μια θέση στο τραπέζι – είναι ένα ταξίδι με διάρκεια στο χρόνο και για αυτό παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε αυτή τη φιλοδοξία πράξη».

“Το Ben’s Original” δεν αποτελεί μια απλή αλλαγή της επωνυμίας και της συσκευασίας – πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να έχουν πρόσβαση σε θρεπτικά γεύματα», δήλωσε ο Rafael Narvaez, Global CMO και R&D Officer της Mars Food. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεσμευτήκαμε να αναλάβουμε δράση, λαμβάνοντας υπόψιν τη γνώμη χιλιάδων καταναλωτών, καθώς και των δικών μας Συνεργατών. Οι δράσεις που έχουμε σχεδιάσει εστιάζουν στην ενίσχυση της ενσωμάτωσης και της ισότητας, εξυπηρετώντας το νέο όραμα της μάρκας μας: Τη δημιουργία γευμάτων, εμπειριών και ευκαιριών που προσφέρουν σε όλους μια θέση στο τραπέζι».

Για την υποστήριξη του οράματος του Ben’s Original δημιουργήθηκε μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα Seat at the Table Fund. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και άλλες που θα ακολουθήσουν σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, θα διασφαλίσουν ότι οι λιγότερο προνομιούχες κοινότητες θα έχουν πρόσβαση σε θρεπτικά γεύματα και θα δημιουργήσουν ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στη βιομηχανία τροφίμων, για τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτές τις κοινότητες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα