Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lidl: Κατάρτιση με μισθό – Καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασίας

ΑρχικήΝέαLidl: Κατάρτιση με μισθό - Καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασίας
spot_img

cibum team

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασίας υλοποιεί η Lidl Ελλάς. Πρόκειται για το Lidl UP: Learn & Work το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το Lidl UP: Learn & Work στελεχώνει το πρώτο πειραματικό τμήμα της νέας ειδικότητας «Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου». Οι σπουδαστές/στριες θα λαμβάνουν τη θεωρητική κατάρτιση στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας από έμπειρους καθηγητές, ενώ ταυτόχρονα θα εκπαιδεύονται στην πράξη σε ένα από τα καταστήματα της Lidl Ελλάς στην Αττική, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές διευθυντές καταστημάτων.

Το καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης, συνδυάζει σπουδές με σταθερό μηνιαίο μισθό, εκπαίδευση στην πράξη, πιστοποιημένο πτυχίο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μια θέση υποδιευθυντή/-τριας καταστήματος να περιμένει τους/τις αποφοίτους του.

Η Lidl Ελλάς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «στηρίζει έμπρακτα την αγορά εργασίας με καινοτόμες δράσεις, δίνοντας χώρο σε νέους και νέες χωρίς εργασιακή εμπειρία, αλλά με θέληση και όρεξη για μάθηση, να εξελιχθούν χωρίς όρια. Από την πρώτη στιγμή, η Lidl Ελλάς βρήκε συνοδοιπόρο στο όραμά της το υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων. Έχοντας ως αφετηρία την κοινή πρόταση της εταιρείας με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης & Νεολαίας προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλίσει την ίδρυση της νέας ειδικότητας του Στελέχους Λιανικού Εμπορίου για τον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου και να ιδρύσει το πρώτο πειραματικό τμήμα της ειδικότητας στην Ελλάδα, στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας στην Αθήνα».

Οι αιτήσεις κλείνουν στις 27 Οκτωβρίου 2021 και το πρώτο τμήμα ανοίγει τις πόρτες του τον Δεκέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.lidlup.gr .

Δείτε επίσης: 

Ακτίνες Χ: χρήση για την ζύγιση προϊόντων με απίστευτες δυνατότητες 

Food fraud: οδηγίες συμμόρφωσης από το FSSC22000 

Η λίστα της “ντροπής”: Τα 11 εστιατόρια που βαθμολογήθηκαν με 0 ή 1 για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Χρώμα τροφίμων: Πόσο σημαντικό είναι; 

Μείωση των τροφιμογενών ασθενειών λόγω της πανδημίας 

Εστίαση: Έκαναν μέτρια κριτική στο Google και ο ιδιοκτήτης τους… την είπε για την ερωτική τους ζωή! 

Δωρεάν εφαρμογή λογισμικού για την αξιολόγηση χημικών κινδύνων. QSAR TOOLBOX 

Οι καλύτερες βελγικές σοκολάτες είναι… ελληνικές! 

Weetabix: Η «μάχη» του μπισκότου στο Twitter

Tουρισμός: Μέχρι τον Οκτώβριο θα υποδέχονται τουρίστες Κρήτη και Ρόδος- “Άγκάθι“ η έλλειψη προσωπικού 

Η βρετανική κυβέρνηση σώζει τη βιομηχανία κρέατος που κινδυνεύει λόγω έλλειψης CO2

Βούτυρο Maître d’Hôtel: Πώς να φτιάξετε αρωματικό βούτυρο 


Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα