ΑρχικήΝέαΜεταφορά ελαιολάδου με τενεκέ: Δεν ισχύουν όσα γράφονται δήλωσε ο Χ. Δήμας

Μεταφορά ελαιολάδου με τενεκέ: Δεν ισχύουν όσα γράφονται δήλωσε ο Χ. Δήμας

1 λεπτά ανάγνωσης

Δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών σχετικά με τα πρόστιμα.

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υφυπουργός Οικονομικών Χρίστος Δήμας όσα αναπαράγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με βαριά πρόστιμα σε όσους μεταφέρουν το ελαιόλαδο με τενεκέδες.Ο Υφυπουργός μάλιστα χαρακτήρισε όλες αυτές τις αναφορές των τελευταίων ημερών από αρχηγούς κομμάτων και ευρωβουλευτές «παραλογισμό».

- Advertisement -

Στη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας την Κυριακή είπε ότι όσα αναφέρονται είναι ψευδείς ειδήσεις. Είπε ακόμη ότι «βγαίνει ένας και λέει ότι το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξετάζουν το τι ισχύει για τους τενεκέδες για το ελαιόλαδο. Θέλω να διαψεύσω πως είχαμε σκεφτεί κάτι, ούτε έγινε κάποιου είδους συζήτηση, ούτε υπάρχει κάτι που εξετάζουμε νομοθετικά για να αλλάξει το καθεστώς».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τα τρόφιμα υψηλού κινδύνου που μπαίνουν στη νέα λίστα της ΕΕ για αυξημένους ελέγχους

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει κατάλογο προϊόντων υψηλού κινδύνου και θέτει το σχέδιο κανονισμού σε δημόσια διαβούλευση.

«Μην το τρώτε»: Οι αρχές τεσσάρων χωρών καλούν τους καταναλωτές να αποφεύγουν αυτό το τρόφιμο λόγω καρκινογόνου αρσενικού

Διεθνείς αρχές προειδοποιούν για την παρουσία υψηλών επιπέδων ανόργανου αρσενικού, σε τρόφιμο που διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μπιμπερό: Νέα πρότυπα ασφαλείας για τα πλαστικά που χρησιμοποιούν τα βρέφη

Η αναθεώρηση των κανόνων για τα βρεφικά προϊόντα φέρνει στο επίκεντρο τις χημικές ουσίες που μπορεί να μεταναστεύσουν από τα πλαστικά υλικά και τις απαιτήσεις για αυστηρότερους ελέγχους