Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΕΒΓΑΛ: Οριζόντιες κλιμακωτές αυξήσεις στους εργαζόμενους 

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΜΕΒΓΑΛ: Οριζόντιες κλιμακωτές αυξήσεις στους εργαζόμενους 
spot_img

«Η καλή πορεία της ΜΕΒΓΑΛ τα τελευταία χρόνια μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποδώσουμε σε ένα βαθμό τη στήριξη και το φιλότιμο των εργαζομένων μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος.

Σε οριζόντιες κλιμακωτές αυξήσεις για τους εργαζομένους της και σε πρόσθετες παροχές, προχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, στο πλαίσιο της νέας επιχειρησιακής σύμβασης που υπέγραψε με το Σωματείο Εργαζομένων της, όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. «(…) Η νέα συμφωνία (…) ικανοποιεί όλες τις πλευρές και επιτυγχάνει το στόχο της στήριξης του προσωπικού της εταιρείας και ειδικότερα των χαμηλόμισθων, όπου οι  ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα τους έχουν επηρεάσει δυσμενώς» υπογραμμίζεται. Όλες οι αυξήσεις μισθών θα ισχύουν αναδρομικά από 1 Οκτωβρίου.

- Advertisement -

Με αφορμή τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Βασίλης Ζωγραφίδης, επισήμανε πως «η παροχή οριζόντιων κλιμακωτών αυξήσεων άνω του 7% μεσοσταθμικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη συντριπτική πλειονότητα του προσωπικού της εταιρείας αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση των προσπαθειών των εργαζομένων και δείγμα του ανθρωποκεντρικού τρόπου διοίκησης που έχει επιλέξει η εταιρεία».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, εξέφρασε τη χαρά του που «η καλή πορεία της ΜΕΒΓΑΛ τα τελευταία χρόνια μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποδώσουμε σε ένα βαθμό τη στήριξη και το φιλότιμο των εργαζομένων μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα