ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΜηχανή παραγωγής μητρικού γάλακτος: Mια αποτυχημένη επένδυση!

Μηχανή παραγωγής μητρικού γάλακτος: Mια αποτυχημένη επένδυση!

2 λεπτά ανάγνωσης

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Διάβασα στο https://twitter.com/julianmellentin/status/1886306801442038150?s=51&t=CkISlzJJkJzCLPjXStFU7g σχετικά με την παραγωγή μητρικού γάλακτος:

- Advertisement -

Η αποτυχία αυτής της εβδομάδας στον παραληρηματικό κόσμο των «αλ πρωτεϊνών» είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε για να παράγει ανθρώπινο γάλα σε εργοστάσιο. Ναι, καλά διαβάσατε. Σε μια ιδιαίτερα άσχημη περίπτωση «δύο φαλακρών ανδρών που τσακώνονται για μια χτένα», οι ιδρυτές τσακώθηκαν για την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας. Το να πιστεύει κανείς ότι η ΠΕ (πνευματική ιδιοκτησία βασισμένη στην επιστήμη) έχει οποιαδήποτε αξία είναι μια κλασική αυταπάτη σε αυτόν τον κόσμο. Μέχρι οι άνθρωποι να αγοράσουν το προϊόν σας, με συνέπεια, δεν έχει καμία αξία. Κάποιοι απερίσκεπτοι επενδυτές είχαν βάλει 24 εκατομμύρια δολάρια σε αυτή την παραφροσύνη. Και τώρα μπορούν να τα δουν να φεύγουν! Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους! Πόσο σοφές και εντυπωσιακές είναι οι ελίτ μας!” Κάποιοι εξυπνάκηδες επένδυσαν σε αυτή την ιδέα και έχασαν (μόνο!) 24 εκατομμύρια δολάρια. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα!

Πόσιμο νερό στην Αττική και αμίαντος - Cibum.gr
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

- Advertisement -

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δημοφιλές συστατικό σαλάτας πίσω από σοβαρές επιδημίες E. coli και Salmonella με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα

Νέα επιδημία με 55 κρούσματα στις ΗΠΑ, μετά τις μεγάλες εξάρσεις που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.