ΑρχικήΝέαΝα αυξηθεί το μήκος των πάγκων τους στις λαϊκές αγορές, ζητούν παραγωγοί,...

Να αυξηθεί το μήκος των πάγκων τους στις λαϊκές αγορές, ζητούν παραγωγοί, επαγγελματίες και μικροπωλητές

1 λεπτά ανάγνωσης

Εκπρόσωποι των παραγωγών και επαγγελματιών που έχουν παρουσία στις υπαίθριες αγορές συναντήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου

Να αυξηθούν τα μέτρα των πάγκων τους στις λαϊκές αγορές, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα του καταναλωτικό κοινό, ζήτησαν από την αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι εκπρόσωποι των παραγωγών και επαγγελματιών που έχουν παρουσία στις υπαίθριες αγορές. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία, η αντιπεριφερειάρχης ναι μεν τάχθηκε υπέρ του αιτήματός τους, ωστόσο δεσμεύτηκε να δώσει την οριστική της απάντηση το προσεχές διάστημα.

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση, συζήτησαν και για το νέο κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών που βρίσκεται υπό εκσυγχρονισμό και οι εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές, εκπροσώπησαν οι πρόεδροι των Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, Σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», Κώστας Καρυπίδης και των Μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», Γιώργος Χρυσαφίδης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μπορούν τα αποξηραμένα τρόφιμα και τα μπαχαρικά να κρύβουν σαλμονέλα; Νέα μέθοδος αξιολογεί τον κίνδυνο

Νέο επιστημονικό πλαίσιο επιχειρεί να ξεχωρίσει τα αποξηραμένα συστατικά με τον υψηλότερο μικροβιολογικό κίνδυνο και να δείξει πότε απαιτείται πρόσθετη επεξεργασία

Τα δύο πιο κοινά γλυκαντικά συνδέθηκαν με ανησυχητικές αλλαγές στον οργανισμό ακόμη και δύο γενιές αργότερα

Βρίσκονται σε αναψυκτικά, γιαούρτια, γλυκά, μπάρες και δεκάδες προϊόντα χωρίς ζάχαρη – Τι έδειξε νέα μελέτη

Αύγουστος 2026: Μηνιαία Ανασκόπηση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας Τροφίμων

Οι σημαντικότερες νομοθετικές εξελίξεις για τα τρόφιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάθε μήνα στο cibum.