Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
25.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα vegan σοκολάτα από την Cadbury

ΑρχικήΝέαΝέα vegan σοκολάτα από την Cadbury
spot_img

cibum team

Η Mondelēz International πρόκειται να λανσάρει μια φυτική εναλλακτική λύση της κλασσικής Cadbury Dairy Milk.

Το Cadbury Plant Bar θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο σε δύο παραλλαγές – Απαλή σοκολάτα και απαλή σοκολάτα με αλατισμένα κομμάτια καραμέλας – σε μπάρες των 90g που θα πωλούνται σε 2,94€.

Οι μπάρες είναι φτιαγμένες με πάστα αμυγδάλου για να παρέχουν παρόμοια γεύση και υφή με τα συστατικά του γάλακτος, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση παρουσίας ξηρού καρπού.

Οι ράβδοι θα είναι τυλιγμένες σε 100% φυτικές συσκευασίες από πλαστικά κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές.

Η Louise Stigant, διευθύνουσα σύμβουλος της Mondelēz International στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στο Talking Retail: «Με 500.000 συμμετέχοντες στο φετινό Veganuary – διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων από το προηγούμενο έτος – η αυξανόμενη όρεξη του καταναλωτικού κοινού για ποικίλες επιλογές σνακ και φυτικές εναλλακτικές λύσεις δεν ήταν ποτέ πιο εμφανής.»

«Στη Mondelēz, οι εξελισσόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών έχουν από καιρό εμπλουτίσει τη φιλοδοξία μας να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται σε όλους και η νέα σειρά Cadbury Plant Bar είναι η τελευταία στάση σε αυτό το ταξίδι.»

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα