Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
25.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα vegan σοκολάτα από την Cadbury

ΑρχικήΝέαΝέα vegan σοκολάτα από την Cadbury
spot_img

cibum team

Η Mondelēz International πρόκειται να λανσάρει μια φυτική εναλλακτική λύση της κλασσικής Cadbury Dairy Milk.

Το Cadbury Plant Bar θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο σε δύο παραλλαγές – Απαλή σοκολάτα και απαλή σοκολάτα με αλατισμένα κομμάτια καραμέλας – σε μπάρες των 90g που θα πωλούνται σε 2,94€.

Οι μπάρες είναι φτιαγμένες με πάστα αμυγδάλου για να παρέχουν παρόμοια γεύση και υφή με τα συστατικά του γάλακτος, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση παρουσίας ξηρού καρπού.

Οι ράβδοι θα είναι τυλιγμένες σε 100% φυτικές συσκευασίες από πλαστικά κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές.

Η Louise Stigant, διευθύνουσα σύμβουλος της Mondelēz International στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στο Talking Retail: «Με 500.000 συμμετέχοντες στο φετινό Veganuary – διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων από το προηγούμενο έτος – η αυξανόμενη όρεξη του καταναλωτικού κοινού για ποικίλες επιλογές σνακ και φυτικές εναλλακτικές λύσεις δεν ήταν ποτέ πιο εμφανής.»

«Στη Mondelēz, οι εξελισσόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών έχουν από καιρό εμπλουτίσει τη φιλοδοξία μας να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται σε όλους και η νέα σειρά Cadbury Plant Bar είναι η τελευταία στάση σε αυτό το ταξίδι.»

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

“Πόλεμος” για το βαλσάμικο ξύδι: Η Ιταλία θα μηνύσει τη Σλοβενία!

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα