Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην αιγοπροβατοτροφία

ΑρχικήΝέαΝέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην αιγοπροβατοτροφία
spot_img

cibum team

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Αιγοπρόβατα: Ολιστική προσέγγιση εκτροφής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα» παρουσιάζει ο oργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διατροφής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Γενικής και Ειδικής Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών & Εξοπλισμού του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Βιομηχανία Ζωοτρόφων ΕΛΒΙΖ ΑΕ και την εταιρεία Ευρωφάρμ ΑΕ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις Περιφερειακές Ενότητες Λήμνου και Ροδόπης και θα δώσει την ευκαιρία σε τριάντα (30) νέους κτηνοτρόφους ή/και παραγωγούς που απασχολούνται στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας να λάβουν επιστημονική καθοδήγηση, ώστε να εξελίξουν τις κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και να απαντήσουν σε σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου όπως η φιλοπεριβαλλοντική διαχείριση, η ορθολογική διατροφή, οι βελτιώσεις στις σταβλικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα έχει συνολική διάρκεια 100 ωρών, εκ των οποίων οι 50 αφορούν θεωρητική εκπαίδευση και οι υπόλοιπες 50 πρακτική άσκηση.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται στους 6 μήνες, ενώ στο τέλος του προγράμματος, παρέχεται στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 22 Αυγούστου 2021

Έναρξη προγράμματος: Σεπτέμβριος 2021

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμφιαλωμένα νερά: Νέα μελέτη βρήκε χημικά PFAS στο 99% των δειγμάτων – Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές

Νέα μελέτη αποκάλυψε πως τα «για πάντα χημικά» PFAS υπάρχουν στο 99% των εμφιαλωμένων νερών.

Τα αντικολλητικά τηγάνια προκαλούν προκαλούν δυσλειτουργία του σπέρματος!

Ερευνητές συσχετίζουν την παρουσία μικροπλαστικών από υλικό που χρησιμοποιείται σε αντικολλητικά τηγάνια με μειωμένη ποιότητα και αριθμό σπέρματος.

Καφές, κακάο, σόγια, φοινικέλαιο: Εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η παράταση εφαρμογής του EUDR

Παράταση ενός έτους στην εφαρμογή του κανονισμού της ΕΕ για την αποψίλωση των δασών.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο