ΑρχικήΝέαΜαθήματα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τεχνικές διάσωσης στη θάλασσα -...

Μαθήματα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τεχνικές διάσωσης στη θάλασσα – Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 στο Π. Φάληρο

Στόχος η πρόληψη των πνιγμών και των ατυχημάτων στο νερό, φαινόμενα που εξακολουθούν να κοστίζουν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές κάθε χρόνο στη χώρα.

2 λεπτά ανάγνωσης

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης των Πνιγμών, διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 και ώρες 09:30 – 13:00 μεγάλη ενημερωτική και εκπαιδευτική δράση για την ασφάλεια στο νερό στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο. Η δράση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και έχει ως κύριο στόχο την πρόληψη των πνιγμών και των ατυχημάτων στο νερό, φαινόμενα που εξακολουθούν να κοστίζουν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές κάθε χρόνο στη χώρα. Στο πλαίσιο της δράσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητες της Ναυαγοσωστικής Σχολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και τα εξειδικευμένα προγράμματα Junior Lifesaver και Lifesaver.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται δωρεάν εκπαίδευση από έμπειρους ναυαγοσώστες σε τεχνικές διάσωσης στο νερό, συμπεριλαμβανομένης της προσέγγισης και της διαχείρισης θύματος σε σύγχυση και της ασφαλούς εξόδου στη στεριά, σε ασφαλή κολύμβηση και πρόληψη ατυχημάτων στο υγρό στοιχείο, καθώς και σε παροχή Πρώτων Βοηθειών σε υδάτινα περιβάλλοντα. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

- Advertisement -

Φόρμα συμμετοχής: https://nextcloud.hrclifeguards.org/apps/forms/s/nx4FsQ6Me2eZJjQBiSrMoxBC?fbclid=IwY2xjawTOkAxleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFJd2U3RjQ5MVVSc0Y5WU9Pc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHmkFx4LSjIRs0MUpvT-NhF3XPG3JwM_sTJWNABquLIlA40ZlJFSiHe-EeN6C_aem_6NBdm8C7-VrR17CZOutpnQ

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 3609825.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Απίστευτο περιστατικό: Μεγάλο σουπερμάρκετ διέθεσε ξανά παρτίδες γάλακτος που είχαν ανακληθεί τον Φεβρουάριο λόγω τοξίνης – Φωτογραφίες

Οκτώ μήνες μετά τον παγκόσμιο συναγερμό για τη σερεουλίδη, ανακληθείσες παρτίδες Aptamil και Milumil διατέθηκαν ξανά στη Γερμανία.

Ελλάδα: Τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης: Η υπόθεση που έφτασε στον Άρειο Πάγο

Πώς αποδείχθηκε η τροφική δηλητηρίαση χωρίς εργαστηριακή εξέταση του γεύματος και τι έκρινε ο Άρειος Πάγος.

Το Cibum παρουσιάζει τις νέες οδηγίες της ΕΕ για τους επιμολυντές στα μεταποιημένα τρόφιμα και όσα πρέπει να τεκμηριώνουν οι επιχειρήσεις

Οι νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προσδιορισμό των επιμολυντών κατά τη μεταποίηση τροφίμων