Ο Βρετανός πρωταθλητής της Φορμουλα 1 περιορίζει τις απολαύσεις για να φτάσει το ιδανικό βάρος ενόψει του Γκραν Πρι της πατρίδας του
Ο Λιούις Χάμιλτον, ενόψει του Βρετανικού Γκραν Πρι στο Silverstone, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε αυστηρό διατροφικό καθεστώς, θυσιάζοντας τις αγαπημένες του γεύσεις για χάρη της αγωνιστικής προετοιμασίας. Μιλώντας σε εκδήλωση του House of Peroni Nastro Azzurro 0,0%, ο σταρ της Scuderia Ferrari HP F1 δήλωσε ότι η μεγάλη του αδυναμία είναι η πίτσα, ενώ για ένα πλήρες γεύμα επιλέγει ινδική κουζίνα συνοδευόμενη από μια παγωμένη μπύρα. Παρ’ όλα αυτά, η πίεση για ακριβές σωματικό βάρος τον αναγκάζει να περιορίσει τους υδατάνθρακες, τουλάχιστον για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Sir Lewis συμμετείχε σε συνέντευξη με τον Nick Grimshaw, προσφέροντας μια πιο προσωπική ματιά στον τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία του εκτός πίστας. Η εμπειρία αποτέλεσε μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων του House of Peroni, με σκοπό να συνδέσει τους φίλους της Formula 1 με το στυλ, τη φιλοξενία και την αισθητική της Scuderia Ferrari.
Ο Rob Hobart, διευθυντής μάρκετινγκ της Asahi UK, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε το The House of Peroni Nastro Azzurro 0,0% στο Λονδίνο, μια εμπειρία που ενσαρκώνει όλα όσα αντιπροσωπεύει η συνεργασία μας με τη Scuderia Ferrari HP: Πάθος, ακρίβεια και premium ιταλικό στυλ. Καθώς μπαίνουμε στο δεύτερο έτος της συνεργασίας μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους οπαδούς μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο της F1, απολαμβάνοντας παράλληλα τη δροσιστική γεύση του Peroni Nastro Azzurro 0,0%».