Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Σκότι Πίπεν, έβγαλε δικό του… μπέρμπον ουίσκι!

ΑρχικήΝέαΟ θρύλος του ΝΒΑ, Σκότι Πίπεν, έβγαλε δικό του… μπέρμπον ουίσκι!
spot_img

cibum team

Ένα μπέρμπον ουίσκι με άρωμα… πρωταθλητή ΝΒΑ κυκλοφόρησε ο θρύλος του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, Σκότι Πίπεν.

Όπως είπε ο έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Chicago Bulls, όλα ξεκινήσαν… από βαρεμάρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας: «Ήταν μία ιδέα. Τεμπελιάζαμε στη διάρκεια της πανδημίας, πίνοντας, μερικές φορές και πάνω από το φυσιολογικό. Ένας από τους φίλους μου είπε ότι θα έπρεπε να κάνω το δικό μου μπέρμπον».

- Advertisement -

Ο εν λόγω φίλος, λοιπόν, πρότεινε στον Πίπεν να συναντήσει τον Dave Phiney και ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους στο Savage & Cook (αποστακτήριο στην Καλιφόρνια), οι οποίοι αρχικά νόμιζαν ότι ήταν πλάκα. 

Και έτσι, εγένετο το μπέρμπον, με την επωνυμία Digits, είναι προϊόν της συνεργασίας του με τον διακεκριμένο οινοποιό από τη Napa Valley της Καλιφόρνιας Dave Phiney.

«Υπήρχε σπουδαία χημεία μεταξύ μας και χτίσαμε πάνω σ’ αυτό» αφηγήθηκε ο Σκότι Πίπεν.

Όσον αφορά το γιατί επέλεγε το μπέρμπον, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλα ποτά. Μου αρέσει να πίνω κρασί και άλλα ποτά. Για κάποιον λόγο ένιωσα ότι το μπέρμπον κατά κάποιον τρόπο μου ταιριάζει. Ήταν κάτι που πάντα μου άρεσε, αλλά ένιωσα σαν να ήμουν έτοιμος να βαδίσω το μονοπάτι της δημιουργίας του δικού μου μπέρμπον».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το τυρί που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μελέτης του Πανεπιστημίου Cornell

Γάλα σόγιας: Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα σόγιας σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα