Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
31.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Σκότι Πίπεν, έβγαλε δικό του… μπέρμπον ουίσκι!

ΑρχικήΝέαΟ θρύλος του ΝΒΑ, Σκότι Πίπεν, έβγαλε δικό του… μπέρμπον ουίσκι!
spot_img

cibum team

Ένα μπέρμπον ουίσκι με άρωμα… πρωταθλητή ΝΒΑ κυκλοφόρησε ο θρύλος του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, Σκότι Πίπεν.

Όπως είπε ο έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Chicago Bulls, όλα ξεκινήσαν… από βαρεμάρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας: «Ήταν μία ιδέα. Τεμπελιάζαμε στη διάρκεια της πανδημίας, πίνοντας, μερικές φορές και πάνω από το φυσιολογικό. Ένας από τους φίλους μου είπε ότι θα έπρεπε να κάνω το δικό μου μπέρμπον».

Ο εν λόγω φίλος, λοιπόν, πρότεινε στον Πίπεν να συναντήσει τον Dave Phiney και ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους στο Savage & Cook (αποστακτήριο στην Καλιφόρνια), οι οποίοι αρχικά νόμιζαν ότι ήταν πλάκα. 

Και έτσι, εγένετο το μπέρμπον, με την επωνυμία Digits, είναι προϊόν της συνεργασίας του με τον διακεκριμένο οινοποιό από τη Napa Valley της Καλιφόρνιας Dave Phiney.

«Υπήρχε σπουδαία χημεία μεταξύ μας και χτίσαμε πάνω σ’ αυτό» αφηγήθηκε ο Σκότι Πίπεν.

Όσον αφορά το γιατί επέλεγε το μπέρμπον, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλα ποτά. Μου αρέσει να πίνω κρασί και άλλα ποτά. Για κάποιον λόγο ένιωσα ότι το μπέρμπον κατά κάποιον τρόπο μου ταιριάζει. Ήταν κάτι που πάντα μου άρεσε, αλλά ένιωσα σαν να ήμουν έτοιμος να βαδίσω το μονοπάτι της δημιουργίας του δικού μου μπέρμπον».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί τα πεπόνια προκαλούν τόσες πολλές και θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις

Γιατί οι παθογόνοι μικροοργανισμοί παραμένουν περισσότερο στο πεπόνι σε σύγκριση με άλλα φρούτα.

Τέρμα στο “κρυφτούλι” – Επετράπη η πώληση αποψυγμένων αλιευτικών προϊόντων στη λιανική

Αντικατάσταση του άρθρου 35 των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ σχετικά με τους όρους διάθεσης αποψυγμένων αλιευτικών προϊόντων στο λιανικό εμπόριο.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα