Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2024
13.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Όχι πια δάκρυα! Σεφ μοιράζεται στο Tik Tok συμβουλή για λεπτοκομμένο κρεμμύδι στο λεπτό

ΑρχικήΝέαΌχι πια δάκρυα! Σεφ μοιράζεται στο Tik Tok συμβουλή για λεπτοκομμένο κρεμμύδι στο λεπτό
spot_img

Ένας Γάλλος σεφ γίνεται viral χάρη στην ιδιοφυή του τεχνική για λεπτοκομμένο κρεμμύδι.

Ένας σεφ εντυπωσιάζει εκατομμύρια με το «ιδιοφυές» κόλπο του για ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ασκαλώνια, σώζοντας επίδοξους μάγειρες από περιττό κόπο.

Ο σεφ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Tik Tok με το όνομα Casa Tips, έχει πολλούς ακολούθους και μοιράζεται μαζί τους έξυπνα hacks για την κουζίνα. Σε ένα πρόσφατο βίντεο μοιράστηκε το δικό του τρόπο να κόβει σε φέτες το κρεμμύδι, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι και έναν αποφλοιωτή λαχανικών. 

Τρυπάει τον πάτο του κρεμμυδιού με ένα πιρούνι στραμμένο προς τα κάτω, το στερεώνει με την παλάμη του και με το άλλο του χέρι, περνά τον αποφλοιωτή “μπρος πίσω” πάνω από το πάνω μέρος του κρεμμυδιού δημιουργώντας πολύ λεπτές φέτες. 

@casa_tips

White or red onion? which one do you prefer to eat ? Tell us in the comments. A fork + a strong peeler made in Germany = epic win ! #kitchenhacks #vegetablepeeler #casatips

♬ son original – Casa Tips

Ο Γάλλος μάγειρας είπε ότι οι λεπτές φέτες κρεμμυδιού είναι ιδανικές για συνταγές, όπως μπιφτέκια ή πίτσα.

Συμβούλεψε τους οπαδούς του ότι αν η λεπίδα του αποφλοιωτή δεν είναι τόσο φαρδιά όσο το κρεμμύδι, θα πρέπει να περάσει κανείς το εργαλείο κατά μήκος κάθε πλευράς του λαχανικού. Για ελαφρώς πιο χοντρές φέτες, πρότεινε να ασκήσει κανείς περισσότερη πίεση στον αποφλοιωτή.

Ο σεφ πρόσθεσε επίσης ότι μπορείτε να ασκήσετε περισσότερη πίεση με τον αποφλοιωτή για να πάρετε ελαφρώς πιο χοντρές φέτες. 

Το βίντεό του έχει ήδη προβληθεί 84 εκατομμύρια φορές, με τους χρήστες να του αποδίδουν τα συγχαρητήριά τους.   

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο