Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οδηγός ρύθμισης του υλικού ξύλινης συσκευασίας

ΑρχικήΝέαΣυσκευασίαΟδηγός ρύθμισης του υλικού ξύλινης συσκευασίας
spot_img

Συνεργασία FAO με τον Οργανισμό Επιθεώρησης Τροφίμων του Καναδά – Κατανόηση των φυτοϋγειονομικών απαιτήσεων για τη διακίνηση υλικού συσκευασίας ξύλου στο διεθνές εμπόριο.

Οδηγό με σημαντικές και εύκολα κατανοητές πληροφορίες για τη βιομηχανία που χρησιμοποιεί ξύλινες συσκευασίες, εξέδωσε ο FAO μαζί με την Καναδική Υπηρεσία Επιθεώρησης Τροφίμων. Στο έγγραφο μεταξύ άλλων περιέχονται οδηγίες για την υποστήριξη της εφαρμογής του Διεθνούς Προτύπου International Standard for Phytosanitary Measures No. 15 (ISPM 15 – Κανονισμός υλικών ξύλινης συσκευασίας στο διεθνές εμπόριο). Στόχος είναι η μείωση του κινδύνου εισαγωγής και εξάπλωσης παρασίτων που σχετίζονται με τη μετακίνηση ξύλινων υλικών συσκευασίας (WPM) κατά τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές.

Στον οδηγό περιγράφονται οι διαδικασίες που απαιτούνται για την παραγωγή συμβατών συσκευασιών από ξύλο, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις εγκεκριμένες επιλογές επεξεργασίας για υλικά συσκευασίας ξύλου, εφαρμόζοντας το σήμα ISPM 15, βέλτιστες πρακτικές για κατασκευή, επισκευή και επαναχρησιμοποίηση ξύλινων υλικών συσκευασίας, διαδικασίες επιθεώρησης και ενέργειες ως απάντηση στη μη συμμόρφωση με το ISPM 15. Επίσης περιλαμβάνει πολλές περιπτωσιολογικές μελέτες που υπογραμμίζουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι χώρες έχουν προσεγγίσει ορισμένες από τις προκλήσεις που σχετίζονται με την εφαρμογή του ISPM 15.

Για να διαβάσετε τον οδηγό πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο