Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ωράριο λειτουργίας για: Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης και My Market 30 και 31 Δεκεμβρίου

ΑρχικήΝέαΩράριο λειτουργίας για: Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης και My Market 30 και 31 Δεκεμβρίου
spot_img

Ποια σουπερμάρκετ θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024.

Το εορταστικό ωράριο των μεγαλύτερων ελληνικών αλυσίδων σουπερμάρκετ έχει ως εξής για το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

- Advertisement -

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Σάββατο  30/12     08:00-20:00. Το κατάστημα στο The Mall στο Μαρούσι θα είναι ανοιχτό 10:00-20:00

Κυριακή   31/12     11:00-20:00

Την Πρωτοχρονιά 1/1/2024  και την Τρίτη 2/1/2024 ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Σάββατο  30/12     08:00-20:00

Κυριακή   31/12     11:00-20:00

Πρωτοχρονιά 1/1/2024  ΚΛΕΙΣΤΑ. Την Τρίτη 2/1/2024 8:00-21:00

Μασούτης

Σάββατο  30/12     08:00-20:00 (MEDITERRANEAN COSMOS 10:00 – 20:00 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” 07:00-23:00)

Κυριακή   31/12     11:00-20:00 (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” 07:00-23:00 MEDITERRANEAN COSMOS 11:00 – 20:00)

Την Πρωτοχρονιά 1/1/2024  και την Τρίτη 2/1/2024 ΚΛΕΙΣΤΑ.

My Market

Σάββατο 30/12 όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 20:00 μ.μ. 

Κυριακή 31/12 όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά απο 11:00 π.μ έως τις 20:00 μ.μ. Επίσης θα γίνονται παραδόσεις σε παραγγελίες απο το e-shop

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα