Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγκόσμιο Κύπελλο: “Έξωση” της μπύρας Budweiser από τα γήπεδα

ΑρχικήΝέαΠαγκόσμιο Κύπελλο: "Έξωση" της μπύρας Budweiser από τα γήπεδα
spot_img

Περιορισμοί για το αλκοόλ της τελευταίας στιγμής γίνονται σε οκτώ γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναγκάζοντας την μάρκα μπύρας Budweiser να μεταφέρει τους πάγκους της εκτός των εγκαταστάσεων.

Η μάρκα μπύρας Budweiser, η οποία ανήκει στην AB InBev, αναγκάστηκε να μετακινήσει τους πάγκους της μπύρας πριν από το τουρνουά της Κυριακής, αφού οι ηγέτες του Κατάρ ήθελαν το αλκοόλ να είναι λιγότερο εμφανές στη διοργάνωση, αναφέρει το The Drinks Business.

Oι αλλαγές αυτές της “τελευταίας στιγμής” για την Budweiser λαμβάνουν χώρα σε 8 γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ η AB InBev ενημερώθηκε μόλις στις 12 Νοεμβρίου ότι έπρεπε να περιορίσει κι άλλο την παρουσία της. Η εταιρεία ποτών είπε στους δημοσιογράφους πως βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη FIFA για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους φιλάθλους υπό τις νέες συνθήκες.

Οι αλλαγές στην προβολή της Budweiser συνδέονται με τις πολιτικές για το αλκοόλ στο μουσουλμανικό Κατάρ, οι οποίες δηλώνουν ότι επιτρέπεται μόνο σε μπαρ και εστιατόρια των ξενοδοχείων, μακριά από την θέα του δρόμου

Οι διοργανωτές καθησύχασαν τους φιλάθλους ότι η μπύρα θα είναι διαθέσιμη και σε fan zones στο Κατάρ μετά τις 18.30, ωστόσο όσοι θέλουν να τις απολαύσουν θα σταλούν σε ειδικές ζώνες για να ξεμεθύσουν, εάν έχουν πιει πολύ. Όπως είχε δηλώσει και τον περασμένο μήνα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ, Nasser Al Khater, αυτό γίνεται για να αποφευχθούν τυχόν διαμάχες μεταξύ των φιλάθλων που γίνονται επιθετικοί με την κατανάλωση αλκοόλ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα