Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος, 11-13 Οκτωβρίου 2023, στο Μάαστριχτ

ΑρχικήΝέαΠαγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος, 11-13 Οκτωβρίου 2023, στο Μάαστριχτ
spot_img

Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι Meeting Society & Consumer”.

Το Μάαστριχτ θα φιλοξενήσει φέτος το Παγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος 2023, όπου αναμένεται πως θα παρευρεθούν εκατοντάδες άνθρωποι που εργάζονται στη βιομηχανία κρέατος αλλά και σε παραπλήσιες επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου περιλαμβάνονται ενδιαφέρουσες ενότητες όπως οι τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις για τον κλάδο, ο ρόλος του κρέατος στις παγκόσμιες δράσεις για το κλίμα, οι προσδοκίες της κοινωνίας για την καλή διαβίωση των ζώων, η αγορά εργασίας, εναλλακτικές λύσεις για το κρέας, όπως το καλλιεργημένο κρέας καθώς και η επίδραση των (γεω)πολιτικών εξελίξεων στην εμπόριο και στην παραγωγή κρέατος.

Ο πρόεδρος Ολλανδικής Βιομηχανίας Κρέατος (COV), Laurens Hoedemaker, αναφερόμενος στο συνέδριο λέει: «Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα πολλών σημαντικών αλλαγών. Οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις οδηγούν σε μια κριτική άποψη για την παραγωγή κρέατος και των προϊόντων του. Ταυτόχρονα ο κλάδος -συνεπικουρούμενος από την τεχνολογία- κάνει μεγάλα βήματα προς μια πιο βιώσιμη παραγωγή. Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι λοιπόν το Meeting Society & Consumer (Συνάντηση Κοινωνίας και Καταναλωτή)».

Πώς αντιμετωπίζει, λοιπόν, η διεθνής βιομηχανία κρέατος όλες αυτές τις προκλήσεις; Κορυφαίοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό κόσμο, διεθνείς οργανισμούς και εκπρόσωποι της αλυσίδας παραγωγής του κρέατος θα απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Πηγή: meat news

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο