Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιτέλους! Βιώσιμο και βρώσιμο καλαμάκι μιας χρήσης που συμπεριφέρεται σαν τα πλαστικά!

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΕπιτέλους! Βιώσιμο και βρώσιμο καλαμάκι μιας χρήσης που συμπεριφέρεται σαν τα πλαστικά!
spot_img

Το νέο καλαμάκι Blue Carbon Straw έρχεται να αντικαταστήσει όχι μόνο τα πλαστικά αλλά και τα “αντιπαθητικά” χάρτινα καλαμάκια.

Η LOLIWARE ανακοίνωσε την ανάπτυξη καλαμακιών από φύκια που δεν λιώνουν και δεν δίνουν άσχημη γεύση σε ποτά και ροφήματα και ως εκ τούτου έχουν αγκαλιαστεί από τους καταναλωτές. Το επαναστατικό καλαμάκι έχει την ίδια συμπεριφορά με τα πλαστικά που όλοι αγαπήσαμε και νοσταλγήσαμε αλλά μπορούμε και να το φάμε! Τα βρώσιμα-βιώσιμα καλαμάκια διαρκούν έως και 24 ώρες σε ένα ρόφημα με χρόνο αποθήκευσης έως και 2 ετών, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Μάλιστα η Loliware συνεργάζεται πλέον με την  Sinclair and Rush  για την κλιμάκωση της παραγωγής του κορυφαίου προϊόντος, υψηλής απόδοσης για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Ενώ το υλικό SEA Technology, για το οποίο εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μπορεί να διαμορφωθεί για να μοιάζει και να έχει αίσθηση πλαστικού, είναι κατασκευασμένο από 100% βιολογικά εγκεκριμένα από τον FDA υλικά και έχει σχεδιαστεί για να εξαφανίζεται είτε μέσω κομποστοποίησης είτε μέσω φυσικών διεργασιών. 

Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει από επενδυτές 15,4 εκατομμύρια δολάρια. Η τεχνολογία αιχμής της LOLIWARE, η οποία  καλλιεργεί τα φύκια της με αγρότες ωκεανών σε όλο τον κόσμο και δεν συλλέγει ποτέ άγρια ​​φύκια, εμπνέει αισιοδοξία για ένα μέλλον καθαρών μηδενικών εκπομπών σε έναν κόσμο όπου το πλαστικό αντικαθίσταται επί του παρόντος με εναλλακτικές λύσεις υψηλού αποτυπώματος άνθρακα, όπως χαρτί και πλαστικά με βιολογική βάση. Το Blue Carbon Straw είναι επαληθευμένο ότι δεν περιέχει πλαστικό από το Blue Standard της Oceanic Global. Επιτρέπει μια αναγεννητική εφοδιαστική αλυσίδα ενώ επεκτείνει την παγκόσμια καλλιέργεια φυκιών που θα έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά αφαίρεσης διοξειδίου του άνθρακα από τα βιοπλαστικά. Το Blue Carbon Straw είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία και αποστολή σε μεγάλους όγκους.

Η Loliware λέει ότι αυτή τη στιγμή παράγει 100 εκατομμύρια καλαμάκια ετησίως τα οποία αποστέλλονται στους πελάτες της εταιρείας, που είναι ως επί το πλείστον υπηρεσίες εστίασης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Αυστηρά μέτρα για την πάταξη “ψευδοοικολογικών” ισχυρισμών στις ετικέτες

Το 53,3 % των περιβαλλοντικών ισχυρισμών στην ΕΕ διαπιστώθηκε ότι είναι ασαφείς, παραπλανητικοί ή αβάσιμοι και το 40 % ατεκμηρίωτοι.

Viral η τάση κατανάλωσης σκυλοτροφής – Έντονες αντιδράσεις – Πάνω από 24 εκ. προβολές

Σύμφωνα με έναν fitness influencer, η τροφή για σκύλους έχει πολύ υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης. Αλλά κάνει να την καταναλώνουν οι άνθρωποι;

Συσκευασία Τροφίμων: Αντιδράσεις για τον νέο κανονισμό της ΕΕ

Τι πιστεύουν οι αγρότες και οι περιβαλλοντικές ενώσεις για την νέα πρόταση για τις συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασίας της ΕΕ.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα