Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

O vegan τόνος στη λίστα του ΤΙΜΕ με τις 100 καλύτερες ανακαλύψεις του 2021

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςO vegan τόνος στη λίστα του ΤΙΜΕ με τις 100 καλύτερες ανακαλύψεις του 2021
spot_img

Οι εναλλακτικοί τόνοι φυτικής προέλευσης είναι μεταξύ εκείνων που στέφθηκαν ως κορυφαίες στα βραβεία TIME 100 Best Inventions του 2021.

Κάθε χρόνο, η διάσημη εταιρεία πολυμέσων συγκεντρώνει τις κορυφαίες δημιουργίες από τον κόσμο του fitness, της ψυχαγωγίας, της βιωσιμότητας, του φαγητού και του ποτού και πολλά άλλα.

Φέτος, η εταιρεία θαλασσινών «επόμενης γενιάς» Kuleana βρήκε το δρόμο της στο πρωτάθλημα τροφίμων. Παρουσιάζεται δίπλα σε παγκόσμιους γίγαντες, όπως η Adobe, η Nike και η L’Oreal όπως και τα εμβόλια για τον COVID-19.

Και αυτό ίσως γιατί παρέχει τον αυτοαποκαλούμενο τόνο «κατηγορίας σούσι» με στόχο την επίλυση προβλημάτων υπεραλίευσης.

Ο Τόνος φυτικής προέλευσης Kuleana

Στην εναλλακτική λύση τόνου της εταιρείας, τα συστατικά περιλαμβάνουν φύκια, μπαμπού, ραπανάκι και πατάτα. Υπάρχει επίσης το koji, ένας μύκητας που βρίσκεται σε μέρη της Ανατολικής Ασίας.

Αυτήν τη στιγμή προσφέρει ένα χαρακτηριστικό προϊόν που μιμείται το κόκκινο κρέας του ψαριού τόνου.

Το TIME επαίνεσε τη μάρκα για τη μετάβασή της στον χώρο των θαλασσινών με βάση τα φυτά, που επί του παρόντος δεν είναι τόσο κορεσμένος όσο το vegan κοτόπουλο και τα μπιφτέκια.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό συμβαίνει επειδή το προϊόν διατηρεί την ίδια περιεκτικότητα σε σίδηρο, βιταμίνη Β12 και ωμέγα λιπαρά οξέα με το πραγματικό. Και αυτό χωρίς μικροπλαστικά, υδράργυρο ή υψηλή χοληστερόλη.

Η είσοδος της Kuleana στην vegan «αρένα» των θαλασσινών έρχεται μετά από λαμπρές προβλέψεις για τη βιομηχανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις η αγορά θα εκτιναχθεί στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στη δεκαετία.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα