Μετά από δυόμισι χρόνια η ΠΕΤΕΤ επανέρχεται στις διά ζώσης δράσεις, διοργανώνοντας σεμινάριο με φυσική παρουσία.
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων ανακοινώνει νέο κύκλο κατάρτισης, στην Αθήνα, για ενεργά μέλη της και φοιτητές σχολών Επιστήμης & Τεχνολογίας τροφίμων με θέμα:
“Εκπόνηση μελέτης HACCP σε υφιστάμενη εγκατάσταση παράγωγης τροφίμων-Νοθεία στα τρόφιμα”
Ο στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν βαθιές και πολύπλευρες γνώσεις.
Α. Θεματολογία
1. Πώς προσεγγίζουμε την ανάγκη μιας επιχείρησης για εγκατάσταση συστήματος ασφάλειας τροφίμων .
2. Πώς ετοιμάζουμε προσφορά και χρονοδιάγραμμα εκπόνησης και κοστολόγησης του έργου
3. Σε ποια νομοθεσία αναφερόμαστε και πώς επιλέγουμε πρότυπο εάν θέλουμε να πιστοποιήσουμε.
4. Πώς εκπονούμε την μελέτη και εκπαιδεύουμε προσωπικό για την εφαρμογή της.
5. Διατροφική πολιτική σε σχέση με την ασφάλεια τροφίμου.
6. Πώς ετοιμάζουμε την επιχείρηση για επιθεώρηση πιστοποίησης
Μετά το θεωρητικό μέρος θα ακολουθήσει case-study με όλα τα βήματα σε συγκεκριμένη παραγωγική επιχείρηση με την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευομένων,διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαλεία καθώς και δράσεις έκπληξη……
Β. Ποιοι θα διδάξουν;
Η εκπαιδευτική ομάδα περιλαμβάνει τα εξής μέλη της ΠΕΤΕΤ:
Νικόλας Γκιώνης , Ιωάννης Σμαρνάκης, Αθανασία Αντωνίου, Ηλίας Αλεξίου
Γ. Πού θα γίνουν τα μαθήματα;
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, εκπαιδευτική αίθουσα Σεφ Club (πλησίον μετρό Αγ.Ιωάννη)
Δ.Πότε θα γίνουν τα μαθήματα;
Παρασκευή 17/06/2022 17.00-22.00 και Σάββατο 18/6/2022 10.00-15.00 Σύνολο 10 ώρες
Ε.Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα;
Το κόστος είναι 20€ το οποίο μπορεί να καταβληθεί, με επίσκεψη στα γραφεία της ένωσης ή κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΕΤΕΤ, με ονοματεπώνυμο και την ένδειξη ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.
ΣΤ. Ποιοι θα δικαιούνται συμμετοχής;
Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενεργά μέλη Π.Ε.ΤΕ.Τ. (εκπληρωμένες ταμειακές υποχρεώσεις μέχρι 2022) ,εφόσον υπάρχουν θέσεις θα διατεθούν σε φοιτητές.
Μετά το τέλος των μαθημάτων θα δοθούν βεβαιώσεις και το εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ