ΑρχικήΝέαΠιτ-μπουλ δάγκωσε στην κοιλιά ένα μωρό στη Θεσσαλονίκη

Πιτ-μπουλ δάγκωσε στην κοιλιά ένα μωρό στη Θεσσαλονίκη

1 λεπτά ανάγνωσης

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σκύλου που δάγκωσε 3χρονο αγοράκι

Στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ένα τρίχρονο αγόρι, μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο, ράτσας πιτ-μπουλ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

- Advertisement -

Ο κηδεμόνας του σκύλου, ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ αφού τού επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το πρωί, επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι συνοδευόταν από τη γιαγιά του, ενώ ο 21 ετών άνδρας εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα το τετράποδο ζώο, κρατώντας το από το λουρί. Τα τραύματα δεν αποδείχθηκαν σοβαρά και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.

Δημοφιλές καρύκευμα συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο ενός θανατηφόρου καρκίνου – Μετα-ανάλυση 14 μελετών σε 11.310 άτομα

Δύο μεγάλες επιστημονικές ανασκοπήσεις εξέτασαν τη σχέση του με τον καρκίνο του οισοφάγου και άλλα νοσήματα.