Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον Κόσμο;

ΑρχικήΝέαΠοια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον Κόσμο;
spot_img

Το World Steak Challenge επιστρέφει στο Δουβλίνο στις 28 Σεπτεμβρίου 2022!

Σε περίπου ένα μήνα θα μάθουμε ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο, καθώς θα διεξαχθεί ο πολυαναμενόμενος παγκόσμιος διαγωνισμός, ο οποίος δοκιμάζει και επιβραβεύει τα καλύτερα κομμάτια κρέατος του πλανήτη και δίνει στους παραγωγούς και τους προμηθευτές μπριζόλας την ευκαιρία να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για το 2022 είναι φιλέτο, ribeye και κόντρα φιλέτο. Φέτος οι συμμετοχές είναι περισσότερες από ποτέ με 20 χώρες να διεκδικούν την πρωτιά.

- Advertisement -

Πέρυσι καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο αναδείχθηκε η JN Meat International από την Φινλανδία. Οι κριτές διαπίστωσαν ότι μια μπριζόλα κόντρα φιλέτο από τη σειρά SASHI από την JN MEAT INTERNATIONAL ήταν η καλύτερη συνολικά από όλες τις μπριζόλες. Ως αποτέλεσμα, αυτή η μπριζόλα στέφθηκε ως η καλύτερη στον κόσμο και η εταιρεία η καλύτερη παραγωγός εταιρεία στον κόσμο. Για να μάθετε τους υπόλοιπους νικητές του 2021 πατήστε ΕΔΩ.

Κάθε μπριζόλα κρίνεται με βάση διεθνώς συμφωνημένα κριτήρια. Στο πρώτο στάδιο λαμβάνει χώρα τεχνική κρίση όπου οι μπριζόλες ωμές και μαγειρεμένες βαθμολογούνται τυφλά από την ειδική ομάδα κριτών. Όσες συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό στοιχείο, περνάνε στο δεύτερο στάδιο για κρίση από καταναλωτές που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα εθνικοτήτων και τεχνογνωσίας. Οι βαθμολογίες που απονέμονται σε αυτό το στάδιο για κάθε μπριζόλα προστίθενται στο σύνολο από το πρώτο στάδιο για να επιτευχθεί συνολική βαθμολογία. Στη μπριζόλα με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία απονέμεται στη συνέχεια ο τίτλος της Καλύτερης Μπριζόλας στον Κόσμο και στον παραγωγό η διάκριση του Καλύτερου Παραγωγού Μπριζόλας στον Κόσμο.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία – Ανακαλύφθηκε άγνωστο έως σήμερα στέλεχος σαλμονέλας από Ιταλούς ερευνητές

Εμφάνιση Salmonella enterica που φέρει γονίδιο καρβαπενεμάσης bla OXA-181 στην Ιταλία

Τα “οικολογικά” πλαστικά είναι χειρότερα! Καταστρέφουν πολλαπλά όργανα σύμφωνα με μελέτη

Τα βιοδιασπώμενα πλαστικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, υποστηρίζει νέα πειραματική μελέτη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα