Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2024
12.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον Κόσμο;

ΑρχικήΝέαΠοια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον Κόσμο;
spot_img

Το World Steak Challenge επιστρέφει στο Δουβλίνο στις 28 Σεπτεμβρίου 2022!

Σε περίπου ένα μήνα θα μάθουμε ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο, καθώς θα διεξαχθεί ο πολυαναμενόμενος παγκόσμιος διαγωνισμός, ο οποίος δοκιμάζει και επιβραβεύει τα καλύτερα κομμάτια κρέατος του πλανήτη και δίνει στους παραγωγούς και τους προμηθευτές μπριζόλας την ευκαιρία να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για το 2022 είναι φιλέτο, ribeye και κόντρα φιλέτο. Φέτος οι συμμετοχές είναι περισσότερες από ποτέ με 20 χώρες να διεκδικούν την πρωτιά.

Πέρυσι καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο αναδείχθηκε η JN Meat International από την Φινλανδία. Οι κριτές διαπίστωσαν ότι μια μπριζόλα κόντρα φιλέτο από τη σειρά SASHI από την JN MEAT INTERNATIONAL ήταν η καλύτερη συνολικά από όλες τις μπριζόλες. Ως αποτέλεσμα, αυτή η μπριζόλα στέφθηκε ως η καλύτερη στον κόσμο και η εταιρεία η καλύτερη παραγωγός εταιρεία στον κόσμο. Για να μάθετε τους υπόλοιπους νικητές του 2021 πατήστε ΕΔΩ.

Κάθε μπριζόλα κρίνεται με βάση διεθνώς συμφωνημένα κριτήρια. Στο πρώτο στάδιο λαμβάνει χώρα τεχνική κρίση όπου οι μπριζόλες ωμές και μαγειρεμένες βαθμολογούνται τυφλά από την ειδική ομάδα κριτών. Όσες συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό στοιχείο, περνάνε στο δεύτερο στάδιο για κρίση από καταναλωτές που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα εθνικοτήτων και τεχνογνωσίας. Οι βαθμολογίες που απονέμονται σε αυτό το στάδιο για κάθε μπριζόλα προστίθενται στο σύνολο από το πρώτο στάδιο για να επιτευχθεί συνολική βαθμολογία. Στη μπριζόλα με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία απονέμεται στη συνέχεια ο τίτλος της Καλύτερης Μπριζόλας στον Κόσμο και στον παραγωγό η διάκριση του Καλύτερου Παραγωγού Μπριζόλας στον Κόσμο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νεκρό ποντίκι σε Ελληνικό κατεψυγμένο σπανάκι γνωστής εταιρείας – Επώνυμη καταγγελία στο cibum (φωτογραφίες)

O αναγνώστης του cibum αποφάσισε να κάνει επώνυμα την καταγγελία του αφού όπως εξηγεί δεν βρήκε άκρη με τις αρμόδιες υπηρεσίες

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο