ΑρχικήΝέαΠρόγραμμα Ημερών Καριέρας ΔΥΠΑ 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023

Πρόγραμμα Ημερών Καριέρας ΔΥΠΑ 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023

2 λεπτά ανάγνωσης

Στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.


 Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023 (ώρες 10:00 – 18:00, στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι Λεωφ. Κηφισίας 39, Μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”), με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

- Advertisement -

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 120 επιχειρήσεις με πάνω από 3000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν  επίσης οκτώ  εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, με  θεματικές: 1.  “Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;” 2. “Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;”.  Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια, ενημερωθείτε και   εγγραφείτε  κατά την προσέλευσή σας  στην εκδήλωση

- Advertisement -

Επιπλέον, την Κυριακή 12/2/2023 μπορείτε να  παρακολουθήσετε παρουσιάσεις  Στελεχών  Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων επιχειρήσεων. 

Δείτε το πρόγραμμα του διημέρου εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται εδώ.

Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.”

Δείτε  όλες τις πληροφορίες  εδώ:
https://www.dypa.gov.gr/hmeres-karieras-athina-11-12-fevroyarioy-2023

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Το “αθώο” λαχανικό πίσω από χιλιάδες λοιμώξεις και δεκάδες θανάτους – Νέα ανάκληση 7.900 συσκευασιών

Το μικροβιολογικό «τυφλό σημείο» ενός δημοφιλούς τροφίμου που έχει συνδεθεί με σοβαρές επιδημίες διεθνώς.

Ψευδάργυρος ή βιταμίνη C για το κρυολόγημα; Του Νίκου Ζορζοβίλη

Οι διαφορές στη δράση τους και τι δείχνουν οι μελέτες για το κρυολόγημα

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. επιστρέφει: Επανεκκίνηση της Ελληνικής διεπιστημονικής κοινότητας για την ασφάλεια τροφίμων

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. ανασυγκροτείται, ανοίγοντας ξανά τον δρόμο για διεπιστημονική συνεργασία στην ασφάλεια τροφίμων και τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα.