Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, 2024
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόσκληση συμμετοχής: Στάσεις και αντιλήψεις καταναλωτών απέναντι στην μείωση της σπατάλης τροφίμων

ΑρχικήΝέαΠρόσκληση συμμετοχής: Στάσεις και αντιλήψεις καταναλωτών απέναντι στην μείωση της σπατάλης τροφίμων
spot_img

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) διενεργεί έρευνα με σκοπό να αναδείξει την συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτών για την στάση τους σχετικά με την διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων τροφίμων

Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την ανάγκη για ανάπτυξη της πράσινης επιχειρηματικότητας, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή σας στο τρέχον ερευνητικό μας έργο.

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμεύεται σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 Ε.Ε. για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων / GDPR). Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν είναι απολύτως εμπιστευτικά και ανωνυμοποιημένα, και δε θα χρησιμοποιηθούν για σκοπό άλλο από την πραγματοποίηση της τρέχουσας ακαδημαϊκής έρευνας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα πατώντας το παρακάτω link

https://lnkd.in/dX3dAJ75

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στην ερευνητική μας προσπάθεια. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις σχετικά με την πορεία της έρευνας μέσω e-mail:

chkarel@agro.duth.gr &
zpapanik@agro.duth.gr

Με εκτίμηση,

Χρήστος Καρελάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής Αγροτικής Πολιτικής στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ)

Παπανικολάου Ζαχαρίας
Μεταδιδακτορικός ερευνητής του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Και άλλος σπάνιος τύπος σαλμονέλας σε Ιταλική ρόκα

Νέα ειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο από ρόκα προέλευσης Ιταλίας.

Ετικέτες τροφίμων: Ευρωπαϊκή έκθεση διαπιστώνει απάτη και παραπλάνηση των καταναλωτών

Τα κενά στη νομοθεσία επιτρέπουν τη χρήση ισχυρισμών υγείας ακόμη και σε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ζάχαρη ή/και αλάτι.

Η ποικιλία πεπονιού που έχει προκαλέσει πάνω από 3.000 τροφικές δηλητηριάσεις

Από τους τέσσερις τύπους πεπονιών που έχουν συνδεθεί με τροφιμογενείς επιδημίες, τα πεπόνια cantaloupes ήταν τα πιο συχνά εμπλεκόμενα (67%) ως όχημα μετάδοσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο