Κυριακή, 5 Ιανουαρίου, 2025
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόσκληση συμμετοχής: Στάσεις και αντιλήψεις καταναλωτών απέναντι στην μείωση της σπατάλης τροφίμων

ΑρχικήΝέαΠρόσκληση συμμετοχής: Στάσεις και αντιλήψεις καταναλωτών απέναντι στην μείωση της σπατάλης τροφίμων
spot_img

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) διενεργεί έρευνα με σκοπό να αναδείξει την συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτών για την στάση τους σχετικά με την διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων τροφίμων

Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την ανάγκη για ανάπτυξη της πράσινης επιχειρηματικότητας, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή σας στο τρέχον ερευνητικό μας έργο.

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμεύεται σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 Ε.Ε. για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων / GDPR). Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν είναι απολύτως εμπιστευτικά και ανωνυμοποιημένα, και δε θα χρησιμοποιηθούν για σκοπό άλλο από την πραγματοποίηση της τρέχουσας ακαδημαϊκής έρευνας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα πατώντας το παρακάτω link

https://lnkd.in/dX3dAJ75

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στην ερευνητική μας προσπάθεια. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις σχετικά με την πορεία της έρευνας μέσω e-mail:

chkarel@agro.duth.gr &
zpapanik@agro.duth.gr

Με εκτίμηση,

Χρήστος Καρελάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής Αγροτικής Πολιτικής στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ)

Παπανικολάου Ζαχαρίας
Μεταδιδακτορικός ερευνητής του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο