Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο 1000 ευρώ σε φούρνο στην Πετρούπολη – Τα λάθη στη σήμανση των προϊόντων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠρόστιμο 1000 ευρώ σε φούρνο στην Πετρούπολη - Τα λάθη στη σήμανση των προϊόντων
spot_img

Η περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε νέο πρόστιμο σε φούρνο για δύο σημαντικές παραβάσεις

Με την υπ’αρ. 362202/26-03-2025 απόφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε Δυτικού τομέα Αθηνών επιβλήθηκε πρόστιμο χιλίων (1.000,00€) ευρώ στην επιχείρηση «ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» με Α.Φ.Μ. 997261978  που βρίσκεται στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 76 στην Πετρούπολη διότι σε έλεγχο που διενεργήσανε ελεγκτές της υπηρεσίας μας στο ανωτέρω κατάστημα στις 5-03-2025 διαπιστώθηκαν 1) ελλιπείς ενδείξεις σε προσυσκευασμένο προϊόν και συγκεκριμένα σε ανάμικτο κέικ, το οποίο αποτελεί παράβαση του άρθρου 10§3 της Υ.Α 91354-(ΦΕΚ 2983/Β/30-08-2017 και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 10§4Β της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης 2) Μη αναγραφή της ένδειξης κατεψυγμένο σε γραβιερόπιτα (πατητή κουροσφολιάτα με γραβιέρα Κρήτης 270 gr) το οποίο αποτελεί παράβαση του άρθρου 11§1Β της Υ.Α 91354-(ΦΕΚ 2983/Β/30-08-2017 και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 11§2Β της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα