ΑρχικήΝέαΠυρκαγιά σε συσκευαστήριο τροφίμων στην Κορινθία

Πυρκαγιά σε συσκευαστήριο τροφίμων στην Κορινθία

1 λεπτά ανάγνωσης

Μεγάλες υλικές ζημιές.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων, στην περιοχή Μούλκι Κορινθίας, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τις βραδυνές ώρες χθες, 26 Μαΐου 2024.

- Advertisement -

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος είκοσι έξι (26) πυροσβέστες με δεκατρία (13) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μπορεί να κολλήσουμε ηπατίτιδα Ε από το χοιρινό κρέας; Αυτό υποστηρίζει η νέα αξιολόγηση στο Food Risk Assess Europe

Νέα αξιολόγηση αναλύει τον ρόλο του χοιρινού κρέατος στη μετάδοση της ηπατίτιδας Ε και τις διαθέσιμες στρατηγικές ελέγχου.

Νερό βρύσης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με κολοβακτηρίδια, εντερόκοκκους και χημικές υπερβάσεις – Εισαγγελική έρευνα (έγγραφα)

Προκαταρκτικές εξετάσεις για πιθανές ευθύνες μετά τις καταγγελίες κατοίκων και τις αναλύσεις που έδειξαν προβλήματα στην ποιότητα του πόσιμου νερού σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής και στον Δήμο Βόλβης

Σουβλατζίδικο πίσω από τα κρούσματα σαλμονέλας στη Αττική: Τι υποστηρίζει σε ανακοίνωση

Η επιχείρηση δηλώνει ότι συνεργάζεται με τις αρχές και αναμένει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα των ελέγχων.