Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
25.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εσείς θα το τρώγατε; Το πιο αμφιλεγόμενο πασχαλινό σάντουιτς…

ΑρχικήΝέαΕσείς θα το τρώγατε; Το πιο αμφιλεγόμενο πασχαλινό σάντουιτς...
spot_img

Συνεργασία της Cadbury με την αλυσίδα Fast food Sudway για ένα ιδιαίτερα πασχαλινό σάντουιτς!

To Πάσχα είναι η εποχή του αυγού σε όλες τις μορφές του, αλλά τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι σίγουρα οι πρωταγωνιστές.

- Advertisement -

Για αυτό και η αλυσίδα σάντουιτς Subway τιμά με το δικό της τρόπο την παρουσία τους, εντάσσοντάς τα σε ένα δικό της σάντουιτς με κανονικό τηγανητό αυγό αλλά και με λιωμένο σοκολατένιο πάνω σε ιταλικό ψωμί, για το Πάσχα!

Η αλυσίδα λάνσαρε τη λιωμένη σοκολάτα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Μεγάλη Παρασκευή του καθολικού Πάσχα, που είναι σήμερα, 7 Απριλίου.

Ωστόσο, μόνο 500 σάντουιτς με λιωμένο Cadbury Creme Egg θα παραχθούν! Για την ακρίβεια, θα δίνονται ως δώρο σε 4 επιλεγμένα βρετανικά καταστήματα. Θα είναι διαθέσιμα στα υποκαταστήματα στην Tottenham Court Road, στο κεντρικό Λονδίνο και στο Central Shopping Centre, Liverpool, ενώ τα υπόλοιπα είναι το Llansamlet Service Station, στο Swansea and Sauchiehall Street, στη Γλασκώβη.

Ο Rusty Warren, Ανώτερος Διευθυντής Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων και Καινοτομίας Προϊόντων στη Subway, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με την Cadbury αυτό το Πάσχα.

«Όταν η Subway μας πλησίασε για να δημιουργήσουμε αυτό το ασυνήθιστο Submelt, απλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε αυτό το καινοτόμο προϊόν με τη Subway», φέρεται να είπε η Charlotte Docker, Brand Executive της Cadbury Creme Egg, σε δήλωση που παρέχει η Daily Mail.

Εν τω μεταξύ, ο συνδυασμός γλυκού και αλμυρού στα σνακ είναι μια αυξανόμενη τάση τα τελευταία χρόνια. Έρευνα του 2022 επίσης στη Μεγάλη Βρετανία που διεξήχθη από την εταιρεία OREO διαπίστωσε πως  το 63% των Βρετανών αναμειγνύουν ασυνήθιστα φαγητά για ένα σνακ, συνδυάζοντας γλυκές και αλμυρές γεύσεις.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα