Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εσείς θα το τρώγατε; Το πιο αμφιλεγόμενο πασχαλινό σάντουιτς…

ΑρχικήΝέαΕσείς θα το τρώγατε; Το πιο αμφιλεγόμενο πασχαλινό σάντουιτς...
spot_img

Συνεργασία της Cadbury με την αλυσίδα Fast food Sudway για ένα ιδιαίτερα πασχαλινό σάντουιτς!

To Πάσχα είναι η εποχή του αυγού σε όλες τις μορφές του, αλλά τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι σίγουρα οι πρωταγωνιστές.

Για αυτό και η αλυσίδα σάντουιτς Subway τιμά με το δικό της τρόπο την παρουσία τους, εντάσσοντάς τα σε ένα δικό της σάντουιτς με κανονικό τηγανητό αυγό αλλά και με λιωμένο σοκολατένιο πάνω σε ιταλικό ψωμί, για το Πάσχα!

Η αλυσίδα λάνσαρε τη λιωμένη σοκολάτα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Μεγάλη Παρασκευή του καθολικού Πάσχα, που είναι σήμερα, 7 Απριλίου.

Ωστόσο, μόνο 500 σάντουιτς με λιωμένο Cadbury Creme Egg θα παραχθούν! Για την ακρίβεια, θα δίνονται ως δώρο σε 4 επιλεγμένα βρετανικά καταστήματα. Θα είναι διαθέσιμα στα υποκαταστήματα στην Tottenham Court Road, στο κεντρικό Λονδίνο και στο Central Shopping Centre, Liverpool, ενώ τα υπόλοιπα είναι το Llansamlet Service Station, στο Swansea and Sauchiehall Street, στη Γλασκώβη.

Ο Rusty Warren, Ανώτερος Διευθυντής Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων και Καινοτομίας Προϊόντων στη Subway, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με την Cadbury αυτό το Πάσχα.

«Όταν η Subway μας πλησίασε για να δημιουργήσουμε αυτό το ασυνήθιστο Submelt, απλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε αυτό το καινοτόμο προϊόν με τη Subway», φέρεται να είπε η Charlotte Docker, Brand Executive της Cadbury Creme Egg, σε δήλωση που παρέχει η Daily Mail.

Εν τω μεταξύ, ο συνδυασμός γλυκού και αλμυρού στα σνακ είναι μια αυξανόμενη τάση τα τελευταία χρόνια. Έρευνα του 2022 επίσης στη Μεγάλη Βρετανία που διεξήχθη από την εταιρεία OREO διαπίστωσε πως  το 63% των Βρετανών αναμειγνύουν ασυνήθιστα φαγητά για ένα σνακ, συνδυάζοντας γλυκές και αλμυρές γεύσεις.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα