ΑρχικήΝέαΕσείς θα το τρώγατε; Το πιο αμφιλεγόμενο πασχαλινό σάντουιτς...

Εσείς θα το τρώγατε; Το πιο αμφιλεγόμενο πασχαλινό σάντουιτς…

2 λεπτά ανάγνωσης

Συνεργασία της Cadbury με την αλυσίδα Fast food Sudway για ένα ιδιαίτερα πασχαλινό σάντουιτς!

To Πάσχα είναι η εποχή του αυγού σε όλες τις μορφές του, αλλά τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι σίγουρα οι πρωταγωνιστές.

- Advertisement -

Για αυτό και η αλυσίδα σάντουιτς Subway τιμά με το δικό της τρόπο την παρουσία τους, εντάσσοντάς τα σε ένα δικό της σάντουιτς με κανονικό τηγανητό αυγό αλλά και με λιωμένο σοκολατένιο πάνω σε ιταλικό ψωμί, για το Πάσχα!

Η αλυσίδα λάνσαρε τη λιωμένη σοκολάτα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Μεγάλη Παρασκευή του καθολικού Πάσχα, που είναι σήμερα, 7 Απριλίου.

- Advertisement -

Ωστόσο, μόνο 500 σάντουιτς με λιωμένο Cadbury Creme Egg θα παραχθούν! Για την ακρίβεια, θα δίνονται ως δώρο σε 4 επιλεγμένα βρετανικά καταστήματα. Θα είναι διαθέσιμα στα υποκαταστήματα στην Tottenham Court Road, στο κεντρικό Λονδίνο και στο Central Shopping Centre, Liverpool, ενώ τα υπόλοιπα είναι το Llansamlet Service Station, στο Swansea and Sauchiehall Street, στη Γλασκώβη.

Ο Rusty Warren, Ανώτερος Διευθυντής Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων και Καινοτομίας Προϊόντων στη Subway, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με την Cadbury αυτό το Πάσχα.

- Advertisement -

«Όταν η Subway μας πλησίασε για να δημιουργήσουμε αυτό το ασυνήθιστο Submelt, απλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε αυτό το καινοτόμο προϊόν με τη Subway», φέρεται να είπε η Charlotte Docker, Brand Executive της Cadbury Creme Egg, σε δήλωση που παρέχει η Daily Mail.

Εν τω μεταξύ, ο συνδυασμός γλυκού και αλμυρού στα σνακ είναι μια αυξανόμενη τάση τα τελευταία χρόνια. Έρευνα του 2022 επίσης στη Μεγάλη Βρετανία που διεξήχθη από την εταιρεία OREO διαπίστωσε πως  το 63% των Βρετανών αναμειγνύουν ασυνήθιστα φαγητά για ένα σνακ, συνδυάζοντας γλυκές και αλμυρές γεύσεις.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική

Λούπινο σε αλεύρι, ψωμί και καφέ: Η ΕΕ ζητά εντατική παρακολούθηση αλκαλοειδών που συνδέονται με δηλητηριάσεις

Νέα ευρωπαϊκή σύσταση για το λούπινο μετά τις ανησυχίες για τοξικά αλκαλοειδή και περιστατικά δηλητηρίασης

Μακαρόνια με κιμά από… σκουλήκια: Έξαλλος το Τάσος στο νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη»

Οι ευρωπαϊκές μελέτες για τρόφιμα με έντομα φέρνουν ένταση στο σπίτι του Τάσου και της Μαίρης, όταν η συζήτηση φτάνει στα μακαρόνια με αλεσμένα σκουλήκια και στο αλεύρι από γρύλους