Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Soya Hellas: Θέση εργασίας για Ειδικό Διασφάλισης Ποιότητας

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςSoya Hellas: Θέση εργασίας για Ειδικό Διασφάλισης Ποιότητας
spot_img

QA Specialist στη Βιομηχανική της Μονάδα στα Ψαχνά Ευβοίας αναζητά η Soya Hellas SA

QUALITY ASSURANCE SPECIALISTSoya Hellas S.A. is seeking a candidate for the position of QA Specialist at its Industrial Unit in Psachna, Evia.

- Advertisement -

Job Responsibilities:

The candidate will be responsible for managing and developing the company’s quality systems, including:

 BRC

 Kosher, Halal

Required Qualifications:

 Bachelor’s degree in a relevant field

 Experience in managing standards (ISO, HACCP, BRC, IFS, etc.)

 Excellent command of English and proficiency in MS Office

 Ability to draft technical guidelines and documents

 Strong organizational skills, professionalism, and willingness for continuous learning

What We Offer:

 A dynamic work environment with career growth opportunities

 A competitive salary based on experience and qualifications

 Coverage of travel expenses

Interested candidates are kindly requested to send their CV via email to humanresources@soyahellas.gr.

Rest assured that your application will be treated with strict confidentiality and in compliance with all applicable data privacy regulations.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα