ΑρχικήΝέαΣτα Άδανα και την Αντιόχεια η Κοινωνική Κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος"

Στα Άδανα και την Αντιόχεια η Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”

1 λεπτά ανάγνωσης

Η “κατσαρόλα” της πρωτοβουλίας «Ο άλλος άνθρωπος» στο πλευρό των Τούρκων σεισμοπαθών.

Στις πληγείσες σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας θα ταξιδέψει η Κοινωνική Κουζίνα – ο Αλλος Ανθρωπος  προκειμένου να συνδράμει με ανθρωπιστική βοήθεια υπαίθρια κουζίνα, αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους γείτονες μας που υποφέρουν αυτές τις ώρες.

- Advertisement -

  Η αναχώρηση της αποστολής του «Άλλου Ανθρώπου» από Πειραιά έχει οριστεί στις 24/2 και έχει προορισμό αρχικά την Κω και εν συνεχεία την Τουρκία, με ενδιάμεση στάση στην Πάτμο για τη συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας που έχει συλλεχθεί από τα σχολεία του νησιού. Από εκεί οδικώς θα συνεχίσει για Άδανα, Αντιόχεια καθώς και άλλες πληγείσες περιοχές, με την επιστροφή της να προγραμματίζεται στις 11/3.  

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Φυτοφάρμακα: 485 χημικές ουσίες συνδέονται με τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού

Νέα ανάλυση εντόπισε 485 ουσίες σε φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, πολλές από τις οποίες δεν καταγράφονται ως δραστικά συστατικά.

Βούτυρο, σούσι και πεπόνι στη νέα λίστα τροφίμων υψηλού κινδύνου για το θανατηφόρο βακτήριο Listeria

Ποια τρόφιμα προστίθενται στις αναθεωρημένες οδηγίες των Βρετανικών Αρχών και γιατί η Listeria προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στις ευάλωτες ομάδες.

Βιομηχανία: Πόσο «καθαρός» είναι ο αέρας στη γραμμή παραγωγής και γιατί χρειάζονται αναλύσεις για κάθε ρύπο;

Πώς οι στοχευμένες αναλύσεις αέρα βοηθούν τη βιομηχανία να εντοπίζει έγκαιρα κινδύνους στις γραμμές παραγωγής.