Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
24 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συλλυπητήρια από το Δ.Σ. του ΙΕΛΚΑ για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

ΑρχικήΝέαΣυλλυπητήρια από το Δ.Σ. του ΙΕΛΚΑ για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου
spot_img

cibum team

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Η ελληνική κοινωνία και το υγιές επιχειρείν έχουν μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με το πρωτοπόρο πνεύμα, τις αρχές και τις αξίες που εκπροσωπούσε. Το έργο του ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικό σε δύσκολες εποχές, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του, υπηρετώντας στο ΕΒΕΑ από το 1993 ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και από το 2006 μέχρι σήμερα από τη θέση του Προέδρου και συνδέθηκε η πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του τόσο με την ιστορία και πορεία του ΕΒΕΑ, όσο και με την σημαντική προσφορά του στον επιμελητηριακό θεσμό, αλλά και στο πλευρό των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και όλων των στελεχών του Επιμελητηρίου

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αποτέλεσε ένα από τα πρώτα στελέχη της αγοράς που αναγνώρισε τη σημασία της επιστημονικής έρευνας στο λιανεμπόριο και η ουσιαστική του υποστήριξη των δράσεων του ΙΕΛΚΑ, αποτελεί μία ακόμα παρακαταθήκη για το υγείες επιχειρείν.

Το Δ.Σ του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών τιμώντας την μνήμη του διακεκριμένου επιχειρηματία και εξαίρετου ανθρώπου Κωνσταντίνου Μίχαλου σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του αντί στεφάνων, θα καταθέσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα στο επιχειρείν, αλλά και για την ουσιαστική προσφορά του προς χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΛΚΑ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

“Πόλεμος” για το βαλσάμικο ξύδι: Η Ιταλία θα μηνύσει τη Σλοβενία!

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα