Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνάντηση Γεωργιάδη με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: Να δράσουμε όλοι υπέρ του καταναλωτή

ΑρχικήΝέαΣυνάντηση Γεωργιάδη με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: Να δράσουμε όλοι υπέρ του καταναλωτή
spot_img

cibum team

Tο θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς» αποτέλεσε το βασικό σημείο της τηλεδιάσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

 «Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή». Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφορικά με τη τηλεδιάσκεψη του υπουργού ‘Αδωνι Γεωργιάδη και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση συζήτησαν το θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς», χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένες τιμές συγκεκριμένων προϊόντων καθώς αυτό απαγορεύεται από το περί του Ανταγωνισμού Δίκαιο, αλλά με υπόμνηση της νομοθεσίας περί καρτέλ και αθέμιτου κέρδους εν μέσω πανδημίας.

 Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα