Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνάντηση Γεωργιάδη με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: Να δράσουμε όλοι υπέρ του καταναλωτή

ΑρχικήΝέαΣυνάντηση Γεωργιάδη με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: Να δράσουμε όλοι υπέρ του καταναλωτή
spot_img

cibum team

Tο θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς» αποτέλεσε το βασικό σημείο της τηλεδιάσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

 «Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή». Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφορικά με τη τηλεδιάσκεψη του υπουργού ‘Αδωνι Γεωργιάδη και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση συζήτησαν το θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς», χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένες τιμές συγκεκριμένων προϊόντων καθώς αυτό απαγορεύεται από το περί του Ανταγωνισμού Δίκαιο, αλλά με υπόμνηση της νομοθεσίας περί καρτέλ και αθέμιτου κέρδους εν μέσω πανδημίας.

 Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα