ΑρχικήΝέαΣυνελήφθη 55χρονος μελισσοκόμος για την πυρκαγιά στην Αλυκή Βοιωτίας

Συνελήφθη 55χρονος μελισσοκόμος για την πυρκαγιά στην Αλυκή Βοιωτίας

1 λεπτά ανάγνωσης

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά προκλήθηκε από τη διαδικασία καπνίσματος

Στη σύλληψη ενός 55χρονου μελισσοκόμου προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην Αλυκή Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο 55χρονος συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση κατά τη διαδικασία καπνίσματος μελισσών και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 8.860 ευρώ.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική «συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θηβών, ημεδαπός, για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση κατά τη διαδικασία καπνίσματος μελισσών κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή της Τ.Κ. Αλυκής, της Δ.Ε. Θίσβης στη Βοιωτία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 8.859,3 Euro». Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή σήμερα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.