Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΥΣΕΠ: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής στην Αθήνα για την προώθηση του κλάδου σε θέματα πιστοποίησης

ΑρχικήΝέαΣΥΣΕΠ: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής στην Αθήνα για την προώθηση του κλάδου σε θέματα πιστοποίησης
spot_img

Επικοινωνία και διάλογος με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να λυθούν σημαντικά προβλήματα στις πιστοποιήσεις επιχειρήσεων.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων* (ΣΥΣΕΠ) αποφάσισε, κατόπιν πρότασης μελών του, για την προώθηση του κλάδου σε θέματα πιστοποίησης, τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής στην Αθήνα, το αντικείμενο της οποίας θα είναι:

  • Να προτείνει λύσεις στους θεσμικούς φορείς, σχετικές με θέματα πιστοποίησης.
  • Να εκπροσωπεί τον ΣΥΣΕΠ στα κέντρα λήψης αποφάσεων (π.χ. EΣΥΔ, Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Πιστοποίησης, Υπουργεία, ΓΕΩΤΕΕ), σε θέματα αρμοδιότητας της.
  • Να συνεργάζεται ως εκπρόσωπος του ΣΥΣΕΠ με την ένωση διαπιστευμένων φορέων πιστοποίησης https://www.hellascert.gr/ta-meli/.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν οι:

  1. Ελευθέριος Χατζής, Πρόεδρος Επιτροπής Διαχειριστής εταιρείας ISOLUTION, www.isolution.gr.
  2. Σταύρος Συνοδινός, Μέλος Επιτροπής Διαχειριστής εταιρείας ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, https://www.aristi-s.gr/.
  3. Σοφία Τσάκωνα, Μέλος Επιτροπής Διαχειρίστρια εταιρεία QADVISORS, https://qadvisors.gr/.

Η επιτροπή θα ενημερώνει προς έγκριση αποφάσεων και θα μπορεί να συμμετέχει στο ΔΣ του ΣΥΣΕΠ, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Παράλληλα το ΔΣ αποφάσισε και τη δημιουργία άλλων εξειδικευμένων επιτροπών, για την προώθηση κι άλλων ανάλογων κατηγοριών θεμάτων, κατόπιν προτάσεως των μελών του.

*Ο ΣΥΣΕΠ ιδρύθηκε προκειμένου να λειτουργήσει ως Μοχλός Ορθολογικής Ανάπτυξης του επαγγέλματος των Συμβούλων και ως Σήμα Αναγνωρισιμότητας προς τους Επιχειρηματίες. Ο Σύνδεσμος οργανώθηκε και απαρτίζεται από επιχειρήσεις και οι στόχοι του είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα ο ΣΥ.Σ.ΕΠ ως σκοπούς έχει:

  • Την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του συνεργατικού πνεύματος στον κλάδο των συμβούλων επιχειρήσεων,
  • Τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων του κλάδου για την αποτελεσματικότερη επίλυση αυτών,
  • Την ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών για την αποτελεσματικότερη προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους,
  • Την εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του  κοινωνικού  και μορφωτικού επιπέδου αυτών,
  • Την ανάπτυξη διαδικασίων για την πιστοποίηση των μελών και την κατοχύρωση του επαγγέλματος.

Ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων είναι αναγνωρισμένος από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με αριθμό απόφασης 29867/2010.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο