Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Testo 270: Νέο εργαλείο για την εξασφάλιση της ποιότητας του ελαίου τηγανίσματος

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςTesto 270: Νέο εργαλείο για την εξασφάλιση της ποιότητας του ελαίου τηγανίσματος
spot_img

Δείχνει με μια απλή μέτρηση το πότε πρέπει να γίνει αλλαγή του μαγειρικού ελαίου.

Η Alfa Quality Foods που εισάγει και εμπορεύεται στην Ελλάδα τα επαγγελματικής χρήσης έλαια Bunge, παρουσιάζει το Testo 270 – ένα επαναστατικό όργανο μέτρησης της ποιότητας των ελαίων τηγανίσματος.

- Advertisement -

Το Testo 270 είναι το μοναδικό σύγχρονο όργανο, πιστοποιημένο κατά HACCP και αναγνωρισμένο από παγκοσμίου φήμης chefs, που μπορεί μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα να δείξει με αξιοπιστία και ακρίβεια το TPM (Total Polar Materials), το οποίο αποτελεί  έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ποιότητα του μαγειρικού ελαίου.

Το Testo 270 ξεχωρίζει για τον εργονομικό σχεδιασμό και την ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή του, ενώ είναι πολύ εύκολο και ασφαλές στη χρήση. Δείχνει με μια απλή μέτρηση το πότε πρέπει να γίνει αλλαγή του μαγειρικού ελαίου βοηθώντας τους επαγγελματίες να διαχειριστούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τους διαφορετικούς κωδικούς από τα έλαια Bunge (ProCuisine F1, F9 και F10), εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και εξοικονομώντας παράλληλα κόστος.

Ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε επαγγελματία που θέλει να προσφέρει νόστιμα, υγιεινά και ποιοτικά πιάτα στους πελάτες του!  

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα