Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
30.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θεσσαλονίκη: Τρόφιμα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συγκεντρώνουν ενόψει του Πάσχα 14 κοινωνικοί φορείς.

ΑρχικήΝέαΘεσσαλονίκη: Τρόφιμα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συγκεντρώνουν ενόψει του Πάσχα 14 κοινωνικοί φορείς.
spot_img

cibum team

Τρόφιμα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συγκεντρώνουν ενόψει του Πάσχα δεκατέσσερις κοινωνικοί φορείς. Πρόκειται για την τρίτη συγκέντρωση τροφίμων και υλοποιείται σε συνέχεια της επιτυχημένης δράσης που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, με τη συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων συνολικής αξίας 14.083 ευρώ, τα οποία διανεμήθηκαν σε όσους το είχαν ανάγκη.

Η δράση ξεκίνησε στις 5 Απριλίου και θα «τρέχει» μέχρι τις 14 του ίδιου μήνα. Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στο κεντρικό κτίριο της ΧΑΝΘ ή στο παράρτημα της ΧΑΝΘ στην Καλαμαριά, ενώ για την καλύτερη οργάνωση της δράσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική σελίδα https://bit.ly/2RimgK1. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό της δράσης (πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΧΑΝΘ).

Για τη συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή τροφίμων θα ακολουθηθεί η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ο “πόλεμος” του μπαλσάμικου: Η Ιταλία μηνύει τη Σλοβενία για το παραδοσιακό ξύδι

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα