Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
24.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΕΤ

ΑρχικήΝέαΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΕΤ
spot_img

Προσωρινές οι θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το ΦΕΚ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων. Πρόεδρος Παραμένει ο Αντώνης Ζαμπέλας Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχου του ιδίου  Πανεπιστημίου, κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου του Reading και διδακτορικού τίτλου του  Πανεπιστημίου του Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο  Ιδομενέας Μαρκάκης Επιχειρηματίας, πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μέλη του νέου ΔΣ είναι οι:

  •  Φωτεινή Τσακουμάκη, Γεωπόνος,  πτυχιούχο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχο μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου  του ιδίου πανεπιστημίου
  • Ειρήνη Χουδετσανάκη, Γεωπόνος, πτυχιούχος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής  της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι Ηρακλείου,  κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., υπάλληλος  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  •  Ευρυδίκη Κουρνέτα, Δικηγόρος  παρ’ Αρείω Πάγω, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώμα τος στη Δημόσια Διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου
  • και Πολύμνια Λαλούση Κτηνίατρος, εκπρόσωπος των εργαζομένων στον Ε.Φ.Ε.Τ.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού  Συμβουλίου του Ε.Φ.Ε.Τ.  είναι τετραετής όμως οι θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου πληρούνται προσωρινά μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής  και διορισμού Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα