ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΤραγωδία στη Τήνο: 3χρονο παιδάκι πνίγηκε από σταφύλι!

Τραγωδία στη Τήνο: 3χρονο παιδάκι πνίγηκε από σταφύλι!

2 λεπτά ανάγνωσης

 Έχασε τη ζωή του ενώ έτρωγε πρωινό.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στην Τήνο με το νεκρό τρίχρονο παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί πνίγηκε από ρώγες σταφυλιών, την Τρίτη ενώ έτρωγε πρωινό. Μάλιστα, έντρομος ο πατέρας του, όταν κατάλαβε ότι το παιδί του πνίγεται, το μετέφερε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα που ήταν δίπλα στο σπίτι της οικογένειας.

- Advertisement -

Εκεί, οι αστυνομικοί έκαναν μαλάξεις στο παιδί, προσπαθώντας να το σώσουν, βγάζοντάς του δύο ρώγες σταφυλιού.Αμέσως μετά οι αστυνομικοί μετέφεραν το παιδί με περιπολικό στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ήταν πλέον πολύ αργά και το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, καθώς επίσης θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Τα σταφύλια είναι σοβαρή αιτία πνιγμού για τα μικρά παιδιά γι’ αυτό πρέπει να τα κόβουμε σε φέτες. Τα σταφύλια πρέπει πάντα να κόβονται κατά μήκος, ώστε να περνούν πιο εύκολα από μικρότερους λαιμούς. Και ποτέ κατά πλάτος, γιατί θα εξακολουθούν να είναι αρκετά μεγάλα ώστε να παραμένει ο κίνδυνος πνιγμού.

- Advertisement -

Μπορούμε είτε να τα κόψουμε προς τα κάτω στη μέση ή για τα μωρά, ίσως να χρειάζεται να τα κόψουμε και πάλι κατά μήκος αλλά στα τέσσερα.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δημοφιλές συστατικό σαλάτας πίσω από σοβαρές επιδημίες E. coli και Salmonella με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα

Νέα επιδημία με 55 κρούσματα στις ΗΠΑ, μετά τις μεγάλες εξάρσεις που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.