Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025
34.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τρία βραβεία γεύσης για ελληνική φέτα στα Olymp Taste Awards 2025

ΑρχικήΝέαΤρία βραβεία γεύσης για ελληνική φέτα στα Olymp Taste Awards 2025

Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν με τη μέθοδο της «τυφλής δοκιμής»

Με δύο Πλατινένια και ένα Χρυσό Βραβείο τιμήθηκαν τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ στον 10ο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Awards 2025, έναν θεσμό που αναδεικνύει κορυφαία προϊόντα που ξεχωρίζουν στη διεθνή γαστρονομία.

Το Πλατινένιο Βραβείο απέσπασαν η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή, ενώ το Χρυσό Βραβείο απονεμήθηκε στην κλασική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ με τη διαχρονική γεύση και ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν με τη μέθοδο της «τυφλής δοκιμής»: καταξιωμένοι σεφ της κριτικής επιτροπής των βραβείων δοκίμασαν τα προϊόντα χωρίς να έχουν οποιαδήποτε ένδειξη για την προέλευσή τους, τη συσκευασία τους ή άλλα διακριτικά στοιχεία τους. Η τελική βαθμολογία βασίστηκε στη γενική αίσθηση απόλαυσης, καθώς και σε άλλα κριτήρια όπως η όψη, η οσμή, η υφή και η γεύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ παράγεται από ελληνικό βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα, με την πιστοποίηση της BIO Hellas, η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η παραδοσιακή, αυθεντική, ελληνική φέτα που παρασκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές στο εργοστάσιο της εταιρείας στον Αμμότοπο Άρτας, και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή αποτελεί έναν καινοτόμο συνδυασμό που περιλαμβάνει σε ίσες αναλογίες, φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, προσφέροντας κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.

«Τα νέα αυτά βραβεία επιβεβαιώνουν την ποιοτική και γευστική υπεροχή της ΗΠΕΙΡΟΣ – μια δέσμευση που τηρούμε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας. Τα προϊόντα μας αποτελούν άξιους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης και ξεχωρίζουν όχι μόνο για την απαράμιλλη ποιότητά τους και τις αγνές πρώτες ύλες, αλλά και γιατί κρύβουν μέσα τους την αφοσίωση όλων των ανθρώπων της ΗΠΕΙΡΟΣ» τόνισε η Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές γλυκαντικό συνδέεται με εγκεφαλικά – Τι πρέπει να προσέχουν όσοι αγοράζουν προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Δημοφιλές υποκατάστατο ζάχαρης συνδέεται με βλάβη στα εγκεφαλικά κύτταρα...

Ιός Ηπατίτιδας των αρουραίων σε οστρακοειδή – Μελέτη για τους πιθανούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία

Αυξανόμενες ενδείξεις παρουσίας ηπατίτιδας Ε των αρουραίων σε περιβαλλοντικές πηγές όπως τα επιφανειακά ύδατα, τα λύματα και τα δίθυρα μαλάκια

ΕΕ: Νέοι κανόνες και επίπεδα για τα νιτρώδη και νιτρικά άλατα στα τρόφιμα από τον Οκτώβριο

 Νέα μέγιστα επίπεδα νιτρωδών και νιτρικών στην ΕΕ και μέγιστα όρια υπολειμμάτων θα ισχύσουν από τις 9 Οκτωβρίου 2025
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα