ΑρχικήΝέαΤρία βραβεία γεύσης για ελληνική φέτα στα Olymp Taste Awards 2025

Τρία βραβεία γεύσης για ελληνική φέτα στα Olymp Taste Awards 2025

2 λεπτά ανάγνωσης

Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν με τη μέθοδο της «τυφλής δοκιμής»

Με δύο Πλατινένια και ένα Χρυσό Βραβείο τιμήθηκαν τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ στον 10ο διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Awards 2025, έναν θεσμό που αναδεικνύει κορυφαία προϊόντα που ξεχωρίζουν στη διεθνή γαστρονομία.

- Advertisement -

Το Πλατινένιο Βραβείο απέσπασαν η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή, ενώ το Χρυσό Βραβείο απονεμήθηκε στην κλασική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ με τη διαχρονική γεύση και ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν με τη μέθοδο της «τυφλής δοκιμής»: καταξιωμένοι σεφ της κριτικής επιτροπής των βραβείων δοκίμασαν τα προϊόντα χωρίς να έχουν οποιαδήποτε ένδειξη για την προέλευσή τους, τη συσκευασία τους ή άλλα διακριτικά στοιχεία τους. Η τελική βαθμολογία βασίστηκε στη γενική αίσθηση απόλαυσης, καθώς και σε άλλα κριτήρια όπως η όψη, η οσμή, η υφή και η γεύση.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ παράγεται από ελληνικό βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα, με την πιστοποίηση της BIO Hellas, η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η παραδοσιακή, αυθεντική, ελληνική φέτα που παρασκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές στο εργοστάσιο της εταιρείας στον Αμμότοπο Άρτας, και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή αποτελεί έναν καινοτόμο συνδυασμό που περιλαμβάνει σε ίσες αναλογίες, φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, προσφέροντας κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.

«Τα νέα αυτά βραβεία επιβεβαιώνουν την ποιοτική και γευστική υπεροχή της ΗΠΕΙΡΟΣ – μια δέσμευση που τηρούμε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας. Τα προϊόντα μας αποτελούν άξιους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης και ξεχωρίζουν όχι μόνο για την απαράμιλλη ποιότητά τους και τις αγνές πρώτες ύλες, αλλά και γιατί κρύβουν μέσα τους την αφοσίωση όλων των ανθρώπων της ΗΠΕΙΡΟΣ» τόνισε η Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Πάνω από 10.000 τα κρούσματα Cyclospora που έφαγαν στα Taco Bell – Η ίδια εταιρεία λαχανικών είχε προκαλέσει επιδημία και στα McDonald’s

Το μαρούλι της εταιρείας συνδέεται με το πολυπολιτειακό ξέσπασμα κυκλοσπορίασης στις ΗΠΑ που έχει οδηγήσει σε χιλιάδες ασθένειες

Επιδημία σαλμονέλας στην Ευρώπη με δύο νεκρούς και 109 κρούσματα: Επιβεβαιώθηκε το μολυσμένο τρόφιμο

Νέα επίσημη ανακοίνωση ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή έρευνα για την επιδημία Salmonella Bovismorbificans.

Στην Ελλάδα και σε άλλες 35 χώρες αλλοιωμένα προϊόντα με ρυζογκοφρέτες – Ευρωπαϊκός συναγερμός για δημοφιλή μάρκα (φωτο)

Το RASFF προειδοποιεί για στιγμιαία προϊόντα ρυζιού που κυκλοφορούν και στην ελληνική αγορά.