Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βιομηχανία αυγών: Η διαδικασία επεξεργασίας και υγιεινής κατά τη παραγωγή αυγών (Video)

ΑρχικήΝέαΒιομηχανία αυγών: Η διαδικασία επεξεργασίας και υγιεινής κατά τη παραγωγή αυγών (Video)
spot_img

Το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Purdue αναπτύσσουν εκπαιδευτικά βίντεο για την απεικόνιση της επεξεργασίας και της υγιεινής κατά την παραγωγή αυγών.

Η Υπηρεσία Αγροτικού Μάρκετινγκ (AMS) του USDA (Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ), η Υπηρεσία Αγροτικής Έρευνας (ARS) και το Πανεπιστήμιο Purdue έχουν αναπτύξει μια σειρά εκπαιδευτικών βίντεο, στα οποία δείχνουν αποτελεσματικά το πώς αξιολογείται η υγιεινή του εξοπλισμού επεξεργασίας των κελυφωτών αυγών.

Οι πρακτικές σε αυτά τα βίντεο μπορούν να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις σε κάθε εγκατάσταση αυγών με κέλυφος που επιθυμεί να βελτιώσει τις τεχνικές της.

Τα βίντεο ξεναγούν τον θεατή σε κάθε φάση της επεξεργασίας των αυγών με κέλυφος και εξηγούν πώς να επιθεωρήσει κάθε στοιχείο της εγκατάστασης για την αποτελεσματικότητα της υγιεινής. Συνολικά, υπάρχουν 18 βίντεο, στα οποία περιγράφεται- μεταξύ άλλων- ποια βήματα πρέπει να ακολουθούνται για να είναι καθαρά τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις πριν από την επιθεώρηση από το προσωπικό του USDA.

Για να υποστηρίξει τις αναδυόμενες ανάγκες σε ολόκληρη τη βιομηχανία αυγών τα τελευταία χρόνια, η AMS επανεξέτασε τις εσωτερικές της διαδικασίες για την αξιολόγηση της υγιεινής του εξοπλισμού στις μονάδες επεξεργασίας αυγών με κέλυφος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο του USDA, ο οργανισμός επισκέφτηκε περισσότερες από 30 εγκαταστάσεις επεξεργασίας αυγών με κέλυφος σε όλη τη χώρα για να αξιολογήσει την υγιεινή και την κατάσταση του εξοπλισμού. 

 Μπορείτε να βρείτε την πλήρη σειρά βίντεο στο κανάλι YouTube Extension του Πανεπιστημίου Purdue εδώ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Επικίνδυνη σοκολάτα πωλείται από δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα

Βελγικός κολοσσός σοκολάτας ανακαλεί δύο προϊόντα Cachet λόγω υψηλής περιεκτικότητας αφλατοξινών.

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα