Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
9.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Veganact: Με επιτυχία η συμμετοχή στο Vegan Life Festival 2021

ΑρχικήΝέαVeganact: Με επιτυχία η συμμετοχή στο Vegan Life Festival 2021
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ένα Citroen van του ’67, δημιουργώντας μία vintage ατμόσφαιρα στη street καντίνα της, δήλωσε το παρόν, για 4η φορά, η Veganact, στο Vegan Life Festival 2021, που διοργανώθηκε στις 2&3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη.

Η εταιρεία με τα πρώτα ελληνικά γεύματα από φυτικό κρέας έκανε εξαιρετική εντύπωση, με τους παρευρισκόμενους καταναλωτές να απολαμβάνουν τις street food προτάσεις που ετοίμαζαν την ίδια στιγμή οι σεφ της Veganact: Το Genius μπιφτέκι σε burger, το Genius λουκάνικο σε hot dog, τα Genius Κεφτεδάκια, τα Falafel σε τορτίγια.

- Advertisement -

Σύμφωνα με τους διοργανωτές,  η προσέλευση ξεπέρασε τα 38.000 άτομα περίπου και σύμφωνα με τις κριτικές και τις συζητήσεις των επισκεπτών, η Veganact ήταν το πλέον αναγνωρίσιμο brand, επιβεβαιώνοντας τη διάκριση του “Vegan Food Brand of the Year”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, 1 ευρώ από κάθε αγορά προϊόντος διατέθηκε στην «Τράπεζα Τροφίμων», με στόχο την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης του φαγητού. Συγκεκριμένα, για τα 3.000 τεμάχια που αγοράστηκαν στο φεστιβάλ, αποδόθηκαν ήδη από την Veganact στην Τράπεζα τροφίμων 3.000€, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της.

Η Veganact της εταιρείας Νικολοπούλου, είναι η πρώτη αμιγώς ελληνική επιχείρηση που παρουσίασε τα πρώτα πιστοποιημένα 100% vegan γεύματα στην ελληνική αγορά.

 Η εταιρεία επενδύει στην προϊοντική καινοτομία για την εξυπηρέτηση νέων διατροφικών απαιτήσεων, στην υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και πρεσβεύει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής μέσω των φυτικών προϊόντων της.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.

Σουβλατζίδικα: Ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης από τις κομμένες ντομάτες και κρεμμύδια – Προσομοιώσεις ανάπτυξης παθογόνων

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές που εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σχετικά με τη συντήρηση τοματών και κρεμμυδιών κομμένων σε φέτες, για την αποτροπή τροφικής δηλητηρίασης των πελατών τους.

Συμπληρώματα πρωτεΐνης: Αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών στα μισά εργαστηριακά δείγματα

Νέα μελέτη αποκαλύπτει αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών σε δημοφιλή συμπληρώματα πρωτεΐνης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο