Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
1.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Ευρωπαϊκό σεμινάριο φυτοπροστασίας: Σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης Παρασίτων

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΔωρεάν Ευρωπαϊκό σεμινάριο φυτοπροστασίας: Σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης Παρασίτων
spot_img

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, 11:00-16:00 (UTC+2, ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον webinar με θέμα “Modern tools for Integrated Pest Management, in the new Era of Plant Protection”.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τρία αδελφά προγράμματα, FF-IPM, OPTIMA και SuperPests, όλα μέρος των προγραμμάτων έρευνας και καινοτομίας «Καινοτομίες στη φυτοπροστασία» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε δύο μέρη. Η πρωινή συνεδρίαση θα συμμετάσχει μεταξύ των τριών έργων και θα παρουσιαστούν οι κύριες εξελίξεις του καθενός.

Το δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και θα περιλαμβάνει τρεις παράλληλες συνεδρίες/εξειδικευμένα σεμινάρια, σε τομείς εστίασης κάθε έργου.

Στην ενότητα SuperPests Session: Modern Incecticide Resistance Management (IRM), που ξεκινά στις 13.00 ομιλήτρια θα είναι η Γενική Διευθύντρια Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, Δρ Αναστασία Τσαγκαράκου με θέμα: «Insecticide resistance status of major pests in Europe».

Στο σύνδεσμο: https://bit.ly/3Fdpdyq θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του webinar στο οποίο περιλαμβάνονται τα link συμμετοχής σε κάθε ενότητα.

Πηγή: FF IPM

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τρία έργα που χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Innovations in plant protection”:

FF-IPM https://fruitflies-ipm.eu/
SuperPests: https://superpests.eu/
OPTIMA: https://optima-h2020.eu/

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Must read

Τι είναι τα βιοτεχνικά τρόφιμα

Ο νέος τρόπος επισήμανσης τροφίμων έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ

Η ανατρεπτική και μπερδεμένη ιστορία του κρουασάν

Η ιστορία του κρουασάν είναι συναρπαστική και αποκαλύπτει γιατί το κρουασάν έχει σχήμα μισοφέγγαρου που έγινε εν ολίγοις εθνικό έμβλημα της Γαλλίας

Εξέλιξη: Βρώσιμη συσκευασία για φρούτα και λαχανικά!

Επιστήμονες ανακάλυψαν βρώσιμη επίστρωση κυτταρίνης για φρέσκα προϊόντα που παράγονται από φυσικό υπόλειμμα που προέρχεται από φρούτα, λαχανικά ή φυτά
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα