ΑρχικήΝέαΥπό έλεγχο η φωτιά σε οινοποιείο στο Μαρκόπουλο – Επιχείρησαν 35 πυροσβέστες

Υπό έλεγχο η φωτιά σε οινοποιείο στο Μαρκόπουλο – Επιχείρησαν 35 πυροσβέστες

2 λεπτά ανάγνωσης

Μικρές εκρήξεις ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στην οδό Πυθαγόρα, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 12:10 το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιουνίου η φωτιά που εκδηλώθηκε σε οινοποιείο επί της οδού Πυθαγόρα, στο Μαρκόπουλο Αττικής, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν άμεσα για τον περιορισμό και την κατάσβεσή της. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγα λεπτά μετά τις 12:10, αποτρέποντας περαιτέρω επέκτασή της.

- Advertisement -

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, αποτελούμενες από 35 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και οκτώ πυροσβεστικά οχήματα. Στην επιχείρηση συνέδραμαν επίσης υδροφόρες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος αναφέρθηκαν μικρές εκρήξεις, οι οποίες έγιναν αντιληπτές από την περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η προέλευσή τους, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμένα ή τραυματισμένα άτομα. Οι εργαζόμενοι είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως από τον χώρο, γεγονός που συνέβαλε στην ασφαλή διαχείριση του περιστατικού. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες θα προχωρήσουν στις απαραίτητες αυτοψίες και ελέγχους για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε το συμβάν.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Pizza Fan: Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. με την κρύπτη των 1,1 εκατ. στην γκαρνταρόμπα του ιδιοκτήτη και τον μηχανισμό «κέρασμα»

Η ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του «κεράσματος», ενώ η εταιρεία απαντά για τις δωρεάν προσφορές.

Κάδμιο στις βρεφικές τροφές: Νέα όρια για πουρέδες, δημητριακά και παιδικά γεύματα

Τα προτεινόμενα επίπεδα κυμαίνονται από 10 έως 45 μικρογραμμάρια ανά κιλό, ανάλογα με την κατηγορία τροφίμου, στο πλαίσιο νέων μέτρων για τη μείωση της έκθεσης των παιδιών σε βαρέα μέταλλα

Νέος πονοκέφαλος για τη βιομηχανία τροφίμων: Η ΕΕ ζητά ελέγχους για τις χλωριωμένες παραφίνες – Νέες απαιτήσεις αναλύσεων

Η νέα ευρωπαϊκή σύσταση προβλέπει τετραετή παρακολούθηση χημικών επιμολυντών σε βασικές κατηγορίες τροφίμων.