Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ομάδα της Ψητής Προβατίνας στις επάλξεις!

ΑρχικήΟικιακάΗ ομάδα της Ψητής Προβατίνας στις επάλξεις!
spot_img

cibum team

Πρόκειται για μία διαδικτυακή μεγάλη παρέα που αγαπάει το πρόβειο κρέας και το δείχνει κιόλας. Με θρυλικά τσιμπούσια και πανηγυρικά ψησίματα. Εκτός όμως από την μεγάλη αγάπη στο πρόβειο κρέας έχει και ευαισθησία προς τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Καλά λέει το cibum  ότι οι καλοφαγάδες είναι καλοί άνθρωποι…

Η ομάδα της Ψητής Προβατίνας στις επάλξεις!

Η διαδικτυακή ομάδα της ψητής προβατίνας που αριθμεί 146.000 μέλη! ξεκίνησε μαραθώνιο αγάπης ενόψει Πάσχα, ζητώντας από τα μέλη της να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βοηθήσουν κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, έστω και με 1€. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης που φιλοξενεί παιδάκια και το ΕΓΝΥΑ στο Λαγονήσι που φιλοξενεί άτομα με νοητική στέρηση. Ο Μαραθώνιος λήγει την Κυριακή του Πάσχα. Να το επαναλάβουμε λοιπόν; Θα το επαναλάβουμε: όσοι αγαπούν το καλό φαγητό είναι καλοί άνθρωποι.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα