Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ποιότητα στα τρόφιμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

ΑρχικήΝέαΗ ποιότητα στα τρόφιμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.
spot_img

Της Άννας Λεκατσά*


Η ποιότητα που δε φαίνεται… και πρέπει να απαιτούμε!

Τι αντιλαμβανόμαστε ως ποιοτικό προϊόν; Ποιά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες των τροφίμων που προσδίδουν υψηλή ποιότητα και πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μας;

   Όταν κάνουμε τις αγορές μας, κάποια χαρακτηριστικά των τροφίμων θεωρούνται αυτονόητα (ή προαπαιτούμενα) και είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν σ’ αυτά. Όμως, ενώ κάποια χαρακτηριστικά ποιότητας μπορούμε πολύ εύκολα να τ’ αντιληφθούμε, κάποια άλλα δεν είναι εμφανή.

   Ποιά είναι αυτά και τι απαιτήσεις πρέπει να έχουμε για να αποκαλούμε ένα προϊόν ΠΟΙΟΤΙΚΟ;

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο